Nova teorija zavere: Bogati se pakuju i sele u skloništa!

Ovih dana po raznim medijima ponovo je aktuelna priča o podzemnim skloništima u kojima svetska elita planira da se sakrije u slućaju velike katastrofe.

Podzemna skloništa predviđena za slučaj velikih prirodnih katastrofa, ili nuklearnih napada nisu ništa novo. Ali jeste novo to što se sve više govori o tome da se skloništa pune hranom i da su se neki bogataši ovih dana već tamo preselili sa porodicama.

Poznati teoretičar zavera Jim Marrs tvrdi da se bankarska elita ubrzano sprema za apokalipsu i pita se šta se to veliko sprema.

Šta je to što oni znaju, a javnost ne? Da li nam preti velika prirodna katastrofa? Ili slom finansijskog sistema?

Ta pitanja još su uvek bez odgovora.

Iako je sve u domenu teorije zavere, zbog čega bi celu priču trebalo uzeti sa rezervom, neke realne informacije su definitivno zabrinjavajuće.

Tako je bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbednost SAD nedavno u javnosti izneo informacije o tome da se čelni ljudi ove agencije sele u "podzemnu zonu bezbednosti”. A to je eufemizam za gradove u planini koji sadrže dovoljno zaliha vode i hrane za nekoliko godina. Podzemni kompleks je opremljen naoružanjem i alternativnim sredstvima komunikacije.

Ovaj obaveštajac je rekao da se agencija sprema za “pokolj”, kao i da se bivši članovi Američke savezne agencije za upravljanje hitnim slučajevima već premeštaju u skloništa.

E sad, možete da se brinete i počnete da kupujete suvu hranu, ili da se nasmejete još jednoj internet priči koja će biti zaboravljena za par meseci…

Nadlanu / izvor: dominomagazin

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.