Teniski turnir poznatih

Teniska scena Srbije dobila je jos jednu izuzetnu manifestaciju na kojoj su trijumfovali duh sporta, drugarstvo, fer plej i humanost.

Drugi po redu "Jogood Energy teniski turnir poznatih ličnosti Srbije" okupio je veliki broj javnih ličnosti iz raznih profesija, zaljubljenika u “beli sport”, koji su pred brojnom publikom, predstavnicima medija i svojim kolegama demonstrirali sjajno tenisko umeće i borbenost.

Jedinstveni festival odličnog rekreativnog tenisa i dobre zabave imao je veoma bogat program u kome su svi učesnici i publika primili dragocene nagrade i uživali u neizvesnim mečevima 32 učesnika. Posebna atrakcija bila je egzibicioni meč bivših šampiona i reprezentativaca SRFJ, SRJ i Srbije Dragana Lazarevića i Nemanje Grkovića, kao i specijalno pojavljivanje Selektora Dejvis Kup reprezentacije Srbije, Bogdana Obradovića, koji je ispred Teniskog Saveza Srbije uručio trofeje pobednicima. Svoje prijatelje i kolege na terenu energično su bodrile i brojne poznate ličnosti: Savo Milošević, Goran Pandurović, Suzana Perić, dr Feelgood, Marija Kilibarda, Ognjen Kajganić, Goran Draganic....

Na turniru su, između ostalih, učestvovali i Milan Kalinić, Ivan Zeljković, Saša Dragić, Mili, Neven Bošković, Andrej Kolundžić, Milan Bošković, Nebojša Višković, Nenad Marjanović, Nenad Jestrović, Marko Vjetrović…

Posebni humanitarni fond turnira posvećen je humanitarnoj akciji “Moj Stočić”, u čije ime je donaciju primila vodeća aktivistkinja ovog projekta, naš eminentni modni dizajner Dragana Ognjenović.

Osvajači trofeja drugog "Jogood Celebrities Challenger turnira poznatih" jesu: Goran Radovic Kengur (finalista) i Dragan Lazervic (pobednik egzibicionog meča). Goran je u finalu pobedio Igora Miklju sa 9:2.Posebnu nagradu za najveći ostvareni napredak u tenisu dobio je voditelj TV Studio B, Aleksandar Gajšek.

Sledeći "Celebrities Challenger pozivni teniski turnir poznatih ličnosti" biće održan u aprilu 2010, i uključiće i takmičare u ženskom singlu i muškom dublu.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još