Nauka nema objašnjenje: Indijska devojčica već dve godine plače krv!

Ona takođe, iz čista mira krvari iz ruku i nogu. Njeni poznanici, komšije kao i vernici smatraju da je devojčicu opseo zli duh, dok oni skloniji naučnom objašnjenju, veruju da ona ima neku do sada neotkrivenu bolest.

Pojedini katolički vernici smatraju da devojčica krvari na mestima gde je krvario Isus Hrist tokom raspeća, ali to već spada u teorije zavere.

Veliki broj lekara pokušao je da ispita fenomen nesrećne devojčice, koja samo želi da nađe rešenje za svoj problem i nastavi sa normalnim načinom života.

Doktor Džordž Bjukenan, pedijatar, smatra da devojčica najverovatnije ima problem sa trombocitima – ćelijama koje pomažu da se krv zgrušava, ili da Tvinkl ima neki neidentifikovani oblik karcinoma, ali će tek nakon svih obavljenih testova imati više informacija iz kojih će biti moguće izvući bilo kakav zaključak. Trenutno se sve zasniva na pretpostavkama.

- Njene oči se samo zacrvene u jednom trenutku, i nakon nekoliko sekundi počnu da krvare - objasnila je njena majka.

Devojčica kaže da je to nekada veoma bolno za nju. - Danas me nije bolelo, ali nekada je neizdrživo - ispričala je Tvinkl novinarima.

Ona pokušava da živi normalnim životom, ali je najveći problem što ne zna kada će joj ovi "napadi” doći, te izbegava da previše vremena provodi van kuće.

izvor: blic

Pogledajte još