fbpx

Feng šui pravila za dobar seks

Ako želite dobar seks, organizujte spavaću sobu prema feng šui pravilima. Izbacite iz nje sve uspomene na bivše ljubavi – fotografije, sitnice, garderobu. Ništa vas ne sme podsećati na neuspelu vezu.

Vrata sobe ne smeju da škripe. Ako nisu podmazana, blokiraju protok romantične energije kroz vaš život. Proverite kvaku i podmažite je ako je previše labava, to možda znači da teško upravljate svojim ljubavnim životom.

Prohodajte od ulaznih vrata stana do spavaće sobe. Idealno bi bilo da na tom putu ne naiđete ni na kakve prepreke jer to znači da postoji slobodan dotok životne energije u spavaću sobu.

Ako težite jednakosti, postavite krevet tako da sa obe strane bude dovoljno prostora. Ako je jedna strana prislonjena uza zid, osoba koja tu spava možda će da se oseća sputanom. U idealnom slučaju, krevet se nalazi nasuprot vrata, ali ne u ravnoj liniji sa njima.

Unesite u sobu sve ono što vas asocira na romantiku i postavite to na zid nasuprot kreveta, na koji vam prirodno pada pogled dok ležite. Postavite takve sitnice i na površine koje prvo ugledate kad ulazite u sobu. Dobro bi bilo da svi ukrasi budu u paru.

prva.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.