Muškarac će pobeći glavom bez obzira: Navike koje uništavaju vezu!

0

Ako želite da zadržite partnera, morate biti svesni toga da su neke stvari "smrt" za vašu vezu. Ukoliko se budete ovako ponašali, budite sigurni da ste vašem partneru platili kartu u jednom pravcu.

1. Previše zanovetate

Žene su sklone razgovorima, i potrebnim i bespotrebnim, a kada su veze u pitanju tu su šampioni u zanovetanju. Zapamtite da vašeg partnera samo terate od sebe time što mu konstantno prebacujete. Tako samo možete da pogoršate stvari.

2. Zapušteni ste

Kada kažemo “zapušteni” mislimo ne samo na fiziČku nego i na duhovnu stranu. Mnoge žene se ušuškaju u dugoj vezi misleći da su za sva vremena osvojile partnere, ali to ni izblizu nije tako. Uvek budite doterane, i s povodom i bez njega. Što se tiče duhovne strane, stanje u kojoj se nalazi vaša psiha takođe je deo na kojem morate da radite.

3. Ne slušate njegove potrebe

Očekujete od partnera da vas sluša, ali i on zateva vašu bezuslovnu pažnju. Morate paziti i na njegove potrebe.

4. Izbjegavanje rasprave o problemima

Ignorisanje problema neće učiniti da oni nestanu. Zapravo, mnogi se problemi pogoršaju kada se izbegava njihovo rešavanje.

5. Testirate njegovu vernost

Zašto bi to činili. Znajte da vam se to može obiti u glavu i može vam biti vraćeno istom merom.

6. Zapostavljate ga zbog prijatelja i porodice

Morate balansirati odnos, i naći vremena za sve drage prijatelje. Ako preterujete u izlascima s prijateljima možete ozbiljno da narušite odnos s partnerom.

7. Branite se ćutanjem

Korišćenje ćutnje je pasivno – agresivna taktika koja može naštetiti vašem odnosu. Često se radi o potrebi za kontrolom i nemogućnosti da se smirite. Time neće rešiti problem koji imate.

Lenji ste i sebični? ODLIČNO


8. Izgovaranje “belih laži”

Jedna od najgorih navika u odnosu je laganje. I one bezazlene laži mogu da naškode vašoj vezi, jer iz malih se rađaju velike laži i onda hvatate sebe kako ne možete da stanete s njima. Laži se gomilaju i rezultat je sledeći- raskid.

9. Pravljenje scene na javnom mestu

Bacanje čaše u restoranu, vikanje na ulici i slične scene mogu biti vrlo štetne za odnos. Izbegavajte pravljenje scene u javnosti. Umesto toga, svoje privatne nesuglasice ostavite za intimu vaša četiri zida.

Izvor: atma/nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.