fbpx

Zbog ovih 10 činjenica seks vam je očajan!

1. Kada žena nije dovoljno uzbuđena, seks može biti bolan i neprijatan. Ne stidite se, već upotrebite lubrikant.

2. Ako ne poznajete svoje telo dovoljno dobro, teško da ćete moći da uživate s partnerom. Istražite to što vam prija, pa podelite s partnerom.

3. Velik broj žena dugo se ne upušta u seksualne odnose, jer smatra da će ih partner u tom slučaju smatrati "lakim" devojkama. To uopšte nije istina.

4. Ako ste previše opterećeni svojim izgledom šanse da uživate u seksu su svedene na minimum. Prestanite se opterećivati izgledom, jer partneru se sviđate onakvi kakvi jeste.

5. Kako vam seks ne bi bio dosadan konstantno isprobavajte nove stvari.

6. Ako tokom seksa ne kažete partneru šta želite, to vas može sputavati. Skupite hrabrost i recite šta volite, a što ne.

7. Niko ne vodi ljubav na isti način, pa tako se ni vi ne trebate opterećivati time radite li neke stvari kako treba. Opustite se i prepustite osećanjima.

8. Posle seksa naše telo otpušta hormone koji nas čine srećnijima, ali i zdravijima. Idući put kad ne budete hteli seks samo se setite koliko je on zdrav za vaš organizam.

9. Ako ste nekada imali negativno iskustvo vezano za seks, verovatno ga više nećete poželeti. Odlazak kod psihologa mogao bi vam rešiti problem.

10. Ukoliko uzimate neke antidepresive ili kontracepcijske pilule one vam mogu smanjiti želju za seksom. Ako mislite da je vaš problem u tome konsultujte se sa svojim ginekologom.

Izvor: portaloko.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.