Jezik za zube: Ljubavna pravila koja svaka žena mora da zna!

0

Mislite da imate moćno oružje u rukama? Varate se. Svaka žena je sklona da pretera, a kada đavo odnese šalu, nema povratka. Sledite ova jednostavna upustva i vaš partner nikada neće otići od vas.

Sarkazam je ono čime se žene često služe. Sarkastični odgovori na pitanja mogu biti okidač za prekid veze. Ako se konstantno služite istim, budite igurne da ćete biti u nemilosti muškaraca.

Postoji granica

Znamo da zapravo ne postoji i da svojim sarkazmom ne mislite ništa loše, ali računajte na to da možda nemate posla s frajerom koji će shvatiti šta radite. Sarkazam ljudi često shvataju kao bezobrazluk pa nije loše pronaći granicu, barem dok bolje ne upoznate nekoga.

Komplimenti su super stvar

A sarkastičnim ženama često stvaraju probleme. Neke će na kompliment odgovoriti sarkazmom, neke čak i uvredom, a neke se jednostavno neće snaći pa će početi s glupostima. Uputstvo za primanje komplimenta – kad vam neko kaže nešto lepo, jednostavno se nasmešite i recite: “Hvala.”

Ponekad treba ugasiti sarkazam

Probajte na nekoliko sati, možda vam se i svidi.

Jasno stavite do znanja da niste sarkastični

Ovo je najveći problem – ako frajer zna da ste uvek sarkastični i da vam sve smeta, neće vam verovati ni kada ste ozbiljni. Ponekad se samo lepo i iskreno nasmejte nečemu.

Izvor: Index.hr

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.