Postoji jedna stvar u seksu koju muškarci prečesto rade pogrešno

– Ako jednostavno zabijete prste tamo dole i nastavite da “petljate” uokolo kao da tražite sitniš u kasici-prasici, ne samo da vi nećete ništa pronaći već ni vaša partnerka neće dobro da se provede – napominje seksolog Emili Mors u svojoj emisiji “Sex with Emily”. – Takva nespretnost će stvari privesti kraju, još i pre nego što počnu.

Nekima je možda bilo seksi tumaranje “tamo dole” dok su bili mlađi, kada je izostanak iskustva bio šarmantan. No, kada muškarac pokaže da ne zna šta treba da radi s prstima, to signalizira da možda ne zna da barata ni ostalim alatima.

Glavni problem ove tehnike jeste što je vagina vrlo osetljiva, posebno na ogrebotine, pa nepažnja prstima može da dovede do velikih problema.

Ali, da se ne bismo zadržali damo na kritici, evo i nekoliko saveta koji će pomoći muškarcima da unaprede svoju tehniku prstima. Uzdamo se u činjenicu da tipovi prilično često zalaze među naše stranice i čitaju sve što Cosmo objavi, ali još više se uzdamo u vas i to da ćete svojim partnerima preneti reči mudrosti!

# Za početak, vrlo je korisno da su nokti uredno podsečeni, pa se potrudite da mu suptilno saopštite kako bi bilo sjajno da dotera svoj manikir.

# Sledeći korak je lagani i spori početak stimulacije, prvo maženje stomaka, prepona, venerinog brega, dakle polagano prilaženje vagini, a ne nasrtanje na klitoris kao na gajbu piva. Nagovestite mu da obožavate njegove dodira i poljupce i ono slatko iščekivanje da pređe na glavni deo.

# Kada muškarac
dođe do klitorisa, dovoljni su lagani, kružni pokreti preko “kapice”.

# Zapamtite, klitoris je vrlo osetljiv pa uz nedovoljno vlažnosti i stimulacije može jednostavno da golica ili čak boli. Podmazanost je ključna, a ako nedostaje, najsenuzalniji način da rešite problem jeste da erotično stavite njegov prst u svoja usta.

# Za mnoge žene je lakše da dožive orgazam stimulacijom klitorisa nego penetracijom, pa je važno nikada ne zapostaviti ovo magično dugmence zadovoljstva. Istraživanje vagine prstom, takođe je super uzbudljivo, ali pažljivi i nežni pokreti u komunikaciji sa devojkom su jedini pravi način – zar se ne slažete? Kažite mu direktno, ili mu uzdasima stavite do znanja šta vam prija, a šta baš i ne.

# Jedan ili dva prsta su obično sasvim dovoljna, bez obzira na to šta porno filmovi sugerišu.

izvor: Cosmopolitan

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.