Najčešće ženske fantazije: Imate li hrabrosti da ih ispunite?

DOMINACIJA
Verovatno je vaša devojka jedna od mnogobrojnih koje su pročitale 50 nijansi sive, pa je sasvim prirodno i ona poželela svog Kristijana Greja. Česta ženska fantazija, čak i dominatnim ženama, je da budu izdominirane i potpuno pod vašom kontrolom. Vaša devojka ne mora da bude u lancima i sa bičevima, kako bi maštala o ovome. Žene koje maštaju o ovakvim stvarima obično su veoma senzualne i seksualne, ali mogu da osećaju krivicu zbog svojih želja. Ovu krivicu možete lako da ublažite pravim ohrabrenjem.

SEKS NA JAVNOM MESTU

Pomisao da ste nevaljali dok prolaznici spontano prolaze mogu da uzbude čak i najstidljivije žena. Teško je zamisliti da je bilo šta seksualno oslobađajuće kao dopuštanje drugima da gledaju kako imate dobar seks. Ako ona fantazira o ovome, pravo je vreme da joj pružite dobar seks na nekom skrivenom javnom mestu.

SEKS SA DVA MUŠKARCA

Ne postoji žena na svetu koja ne uživa da bude u centru pažnje nekog muškarca, a pogotovo kada pomisle da to zadovoljstvo može da se udvostruči. Ideja o dva muškarca, koji se fokusiraju na njeno seksualno zadovoljstvo, pružajući joj orgazme jedan za drugim, jeste jedna od najvećih ženskih fantazija. Izazov predstavlja i zadovoljenje dvojice muškarca u isto vreme, što može da uzrokuje da se žena oseti potpuno moćnom i seksipilnom.

IGRANJE ULOGA

Najčešće ženske fantazije mogu da uključuju oblačenje devojke kao prostitutke i čekanje da je pokupi neki nepoznati dečko nasred ulice ili pak ideja o striptizu i igranje u krilu svog muškarca. Oblačeći se kao neko drugi, devojka može da živi svoje najskrivenije fantazije, a celokupna ideja može da pruži prave benefite emotivnoj vezi, kao i ohrabrenje devojci da radi stvari koje je uvek želela, a nije imala dovoljno hrabrosti.

Nadlanu / izvor:menshealth

Pogledajte još