Mala škola seksa: 5 seksi pitanja na koja sigurno niste znali odgovore!

Mislite da znate sve odgovore na vruća seksi pitanja? Vreme je da proverite svoje znanje...

Pitanje br. 1: Kako da svom dragom ugodim pomoću vibratora?

Tako što ćete vibrirajući vrh svog pomagala voditi duž njegovog penisa, kliziti njime po unutrašnjoj strani njegovih bedara, i posvetiti se spoju između mošnica i anusa.

Pitanje br. 2: Pruža li veći penis intenzivniju senzaciju?

Vizuelno veći primerak muškog polnog organa sigurno pojačava apetit nego onaj nešto manji. Međutim, seksualno iskusne žene znaju da manji, a deblji penis često može da postigne bolje rezultate nego vitkiji, a duži jer će on pobuditi znatno intenzivnije trenje prilikom seksa. Statistički gledano, mere penisa su u proseku od 11.4 do 17.5 cm u erekciji, uz obim od maksimalno 12.6 centimetara.

Pitanje br. 3: Koji položaj u seksu naročito uzbuđuje muškarce?

Prema međunarodnoj statistici, 44 odsto svih muškaraca preferira jahaći položaj (ona na njemu), 39 odsto tzv. dogi stajl (od pozadi), 14 odsto još se uvek najradije odlučuje za dobar misionarski položaj, a samo 3 odsto muškaraca voli stojeći. Šta nam to govori? Muškarci vole udobnost, relativno ih je jednostavno zadovoljiti i zahvalni su kada se žena pozicionira ispod, iznad i ispred njih kako bi im omogućila uzbuđujuće prizore!

Pitanje br. 4: Prilikom oralnog seksa ne bih želela da idem do kraja. Mogu li da dirigujem njegov orgazam?

Obratite pažnju na njegove reakcije jer se tako nagoveštava njegov orgazam: žile na penisu iskaču, testisi se povlače u preponske kanale, a ud počinje da se trza. Kada to primetite, istog trenutka maknite usne s penisa, pa ga dalje stimulirajte rukom sve do orgazma. U drugoj varijanti, možete da palcem otprilike šest sekundi čvrsto stiskate donju stranu glavića ne biste li time privremeno sprečili izliv njegove strasti!

Pitanje br. 5: Da li se vagina širi zbog previše seksa?

Baš naprotiv! Redovnim seksom se trenira muskulatura karlice, pa se slobodno držite svog programa fitnesa! Osim što prolepšava i čini vas vitkom i u formi, seks ojačava vaš imunitet!

Nadlanu / izvor: stil

Pogledajte još