Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 10. novembar - nedelja, 16. novembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u svojoj ljubavnoj vezi, pa će mnogi teško izbeći nesuglasice. Neki pripadnici znaka biće skloni avanturama, dok će šanse za ozbiljnije kontakte i emotivne veze biti manje, zbog naglašene potrebe za kontrolom.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje ulaze u povoljniji emotivni period koji će im povećati samopouzdanje, a time i privući nove ljude u njihov život. Napetost u emotivnim odnosima biće naglašena početkom perioda, ali posle toga odnos sa partnerom postaće mnogo pozitivniji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu osećati manjak razumevanja od strane partnera, ali ni oni sami neće biti naročito spremni za kompromis. Ipak, neki stari problemi mogli bi da se reše. Slobodni Blizanci mogu biti preterano sumničavi i teže će ostvarivati svoje ljubavn želje.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu da osete veliku napetost u privatnim odnosima, moguće je da dođe i do žučne rasprave sa partnerom, što može biti uzrokovano njegovom velikom potrebom da ih kontroliše. Neki pripadnici znaka mogu se upstitiu u ljubavnu avanturu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje biti okupirani porodičnim dešavanjima, emotivni odnosi će ući u mirniji period krajem nedelje, a napetost u vezi se smanjiti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u vezama mogu osetiti nervozu.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje imaju bolju komunikaciju sa voljenom osobom, a slobodni će imati povećan broj novih susreta i poznanstava, pa im se neko vrlo lako može dopasti. Nakon napetosti početkom nedelje, partnerski odnosi ući će u mnogo opušteniji period.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje postajui manje komunikativne, pa će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šansi da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti. Zauzeti pripadnici znaka osećaće veliku napetost u svojoj ljubavnoj vezi, a neki mogu imati ozbiljnih razmirica.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, pa je kod nekih kada je moguća žučna rasprava u vezi. Neki mogu biti preterano posesivni, a strasti u vezi biće naglašene. Slobodn mogu imati fatalni susret, ili će oni sami delovati neodoljivo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje može emotivno da zainteresira osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osećaće povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su moguće i međusobne razmirice.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu prolaziti kroz period velike napetosti u svojim privatnim odnosima, tako da su moguće razmirice i svađe u vezi. Neki mogu biti veoma posesivni. Slobodni će teže uspostavljati nove kontakte zbog potrebe za emotivnom kontrolom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje osećaju nerazumevanje u odnosu sa partnerom, iako će se međusobna komunikacija značajno popraviti. Oni koji su u svežim vezama neće biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i mogu imati razmirica. Neki mogu započeti tajnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe početkom ove nedelje mogu osećati napetost u emotivnim odnosima, ali će komunikacija sa partnerom postati pozitivnija. Slobodni pripadnici znaka imaće velike šanse da započnu ozbiljnu ljubavnu vezu, ili upoznati osobu koja će im se veoma dopasti.

conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.