TLZP: Jedno pozitivno iznenađenje, a znate li ko je razočarao?

Javne ličnosti koje prihvate izazov da iz nedelju u nedelju ulaze u druge uloge publika ima priliku da vidi u nekom drugačijem svetlu od onog u kom ih obično viđa i na terenima na kojima se i ne snalaze baš najsjajnije. Poznato je da je šou zasnovan na zahtevnim imitacijama sa brojnim elementima glume i pevanja, i kada uzmemo u obzir da nisu baš svi takmičari plesači i pevači u jednom, priznajemo da im nije nimalo lako.

ŠouTvoje lice zvuči poznato za učesnike ima i drugu stranu medalje. Osim što publika može da vidi njihove raskošne talentne koji su samo čekali da budu otkriveni, takođe može da vidi i da su netalentovani.

Poznato je da pevačica narodne muzike Tanja Savić ima veoma veliku tremu pred nastupe, sa kojom nije uspela da se izbori ni nakon toliko godina provedenih na estradi. Iako lepa pevačica ima moćne glasovne sposobnosti, ona ni njih ne uspeva da prezentuje na pravi način čim joj je koreografija zahtevnija od prebacivanja s noge na nogu.

O izražavanju i retoričkim sposobnosima da i ne govorimo. Svaki put nas šokira i iznenadi nekim novim biserom. Podsetićemo vas poslednjeg: Kada je imitirala Draganu Mirković Ivan Ivanović joj je zamerio što nema veliki nos kao Gaga u vreme kada je pevala "Pitaju me u mom kraju" a ona je kao iz topa odgovorila: "Tada nije imala nos!" To je izazvalo opšti smeh u studiju.

Pogledajte uvredljivu fotku Tanje Savić koja kruži internetom.

Da li je dovoljno da javna ličnost, koja je prihvatila izazov da nam iz nedelje u nedelju interpretira neku novu ličnost ili nastup, ume samo da peva?

Ipak, s druge strane,pozitivno iznenađenje ovogodišnje sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato je Bane Mojićević, koji je za organizatore bio pun pogodak. Slobodan i rasterećen kompleksa do sada je uspeo da dočara svaku imitaciju od Slivane do Nirvane.Osim što, logično, dobro peva, on je pravi šoumen, što javna ličnost i treba da bude.

Možda se situacija uskoro preokrene, pa da možemo da uživamo u spektakularni mimitacijama baš kao u prvoj sezoni šoua.

M.M

Pogledajte još