Šta VAS pokreće: Pharmanova i Plesni savez Srbije obeležili početak saradnje

Psiholozi tvrde da su to potrebe - za samoaktuelizacijom, potvrđivanjem, poštovanjem drugih, sigurnošću, pohvale i priznanja, novac ali i potreba za ljubavlju, pripadanjem. One koje smo isto ovo pitali, dali su različite odgovore - jednima je to bio uspeh, drugima novac, trećima emocija.

A šta to pokreće, štiti i jača jednu novinarku - Irinu Vukotić, jednog umetnika - Aleksa Jelić i potpredsednika Plesnog saveza Srbije - Nenada Jeftića? Oni su na ovo pitanje odgovorili na konferenciji koja je održana u četvrtak u Press Centru UNS-a, a šta su imali da kažu, možete pogledati OVDE.

Svi prisutni su imali i priliku da uživaju u interesantnom programu Plesnog saveza Srbije sa kojim je kompanija Pharmanova sklopila ekskluzivni ugovor o saradnji. Takođe, od brend menadžera kompanije Pharmanova Nevene Nikolić svi prisutni čuli su više o tome šta je pokrenulo saradnju naše farmaceutske kompanije i nacionalnog Plesnog saveza, kao i o novom proizvodu Direkt linije kompanije Pharmanova - Vitamin C + Zn Direkt.

Pogledajte još