Seven That Spells na engleskoj turneji

Raspored koncerata:
23. februar 2015. godine, Bristol (Stag & Hounds)
24. februar, Cardiff (Full Moon)
25. februar, London (Shacklewell Arms)
26. februar, Plymouth (The Underground)

Seven That Spells su ove godine promovišući aktuelno izdanje “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO" održali više od 40 koncerata širom Evrope i regiona, a nastupi pred najzahtevnijom engleskom publikom samo su dokaz velikog ugleda koji bend uživa u svetu.

Bend će takođe uskoro najaviti predstojeće koncerte u Belgiji, Holandiji i Nemačkoj. Seven That Spells će 20. decembra svirati po prvi put u Beogradu u specijalnom izdanju: proširenoj postavi sa dva seta bubnjeva, još jednom gitarom i klavijaturama (ukupno 5 ljudi na bini). Koncert će se održati u Klubu Doma omladine Beograda, a ulaznice će biti u prodaji na ulazu u klub na dan koncerta od 7 uveče. Prvih 77 posetilaca biće u mogućnosti da kupi ulaznicu po povlašćenoj ceni od 400, ostali po ceni od 600 dinara. Dan pre beogradskog koncerta, Seven That Spells će u proširenom sastavu svirati u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Gosti na beogradskom koncertu biće post-apokaliptični trubaduri Jastreb. Podsećamo vas na sjajnu vest da će Blake Fleming, originalni bubnjar u suosnivač kultnog rock sastava Mars Volta, svirati na poslednjem nastavku trilogije "The Death and Resurrection of Krautrock" koji će hrvatski bend Seven That Spells snimati tokom 2015. godine.


Facebook event

Organizator koncerta je Digimedia PR, medijski sponzori su Balkanrock.com i NocturneMagazine.net.

Pogledajte još