Marina Tadić menja fazon: Snimila duet sa Markom Đurovskim! (VIDEO)

Kad sam prvi put čula melodiju pesme bila sam oduševljena, pa je Marko ubrzo i napisao tekst u kom se skroz pronalazim, a verujem i mnoge žene. Uživala sam na snimanju spota, iako nam je bilo hladno, ali uz pomoć divne ekipe brzo smo prelazili na sledeće kadrove. Obećavam da ću nastaviti u ovom fazonu da snimam pesme.“ izjavila je vidno uzbuđena Marina Tadić.

Dugo nisam pisao tekstove pesama, ali pošto je Marina moja prijateljica, odlično se poznajemo, inspiracija mi je bila njena emotivna situacija. Bio sam iznenađen kako se reči lako sklapaju. Siguran sam da će se svaka žena pronaći u ovoj pesmi.” izjavio je Marko Đurovski koji je presrećan zbog njihove saradnje.

Vec dugo je savetujem kako treba da promeni fazon,da krene da radi ono što voli,da ima potencijal da iznese celu tu priču. Ona je pretalentovana,brzo sve kapira i posebno bih istakao njene glumačke sposobnosti. “ dodaje Marko.

Muziku, tekst i aranžman za pesmu “Sama“ potpisuje Marko Đurovski, a spot je rađen u Markovoj produkciji LAZY IDIOT PRODUCTION sa najsavremenijom opremom u 4K rezoluciji,po svetskim standardima,što se iz priloženog može i videti.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.