IZVINI NEDO: Evo šta se zapravo desilo u polufinalu TLZP

Produkcija šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ uputila je javno izvinjenje pevačici Nedi Ukraden i glumcu Ivanu Jevtoviću nakon neprijatne situacije koja se desila u polufinalu takmičenja.

U polufinalnoj emisiji popularnog šou programa, voditelji su pročitali imena Nede Ukraden i Ivana Jevtovića kao finalista. Koji minut kasnije, kad su se učesnici već uveliko radovali uspehu, u produkciji su shvatili da su pogrešili, što je posebno teško palo Nedi koja je vidno iznervirana napustila studio.

„Emoušn“ produkcija objavila je izvinjenje pevačici i glumcu zbog skandala i štete koju su im ovim putem naneli.

"Ovim putem se javno izvinjavamo Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću zbog situacije u kojoj su se našli tokom proglašenja finalista druge sezone. Nakon sabiranja svih glasova koji su učesnici ostvarili tokom serijala i poena koji su dobili glasanjem publike u polufinalnoj emisiji, petoro učesnika imalo je izjednačen broj poena. U ovakvim situacijama, propozicije emisije nalažu da u finale ulaze takmičari koji imaju veći broj glasova publike. Međutim, pročitana su imena sa tabele redosledom bez obrađenih krajnjih rezultata, a ne imena takmičara koji su dobili najviše glasova publike. Ubuduće će biti izrađen software koji će automatski uzimati u obzir prednost koju sa sobom nose glasovi publike i na taj način će se izbeći nejasnoće u tumačenju tabele", navodi se u saopštenju.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.