UVREDE U "BULEVARU": Šta je to toliko iziritiralo Karleušu?

Dijana Janković je ugostila novinare popularne emisije i tom prilikom, u duhu praznika, okitila sa njima grandioznu jelku koja će krasiti njen dom. Gledajući prilog u studiju Jelena Karleuša nije uspela da sačuva kontrolu iako za sebe tvrdi da je zvezda sa iskustvom i veliki profesionalac.

Karleuša je morala biti svesna činjenice da joj taj prilog nije pušten slučajno budući da novinari nisu zaboravili okršaj sa mladom koleginicom koji je, ničim izazvano, započela sredinom leta. Gledajući Dijanu okruženu novogodišnjom raskoši, JK je izjavila da je jelka lepša od njene vlasnice. Prilično nizak ali pre svega nepotreban udarac. Omalovažavanje jeste manir Jelene Karleuše ali tužno je to što ona više ne štedi ni svoje mlađe koleginice kojima bi, kao profesionalac, trebalo da pruži podršku.

Štaviše, JK je nekoliko puta u medijima prepričavala koliko je patila kada je na početku karijere čula da je Svetlana Ceca Ražnatović izjavila da ona nikada neće biti zvezda jer je - mnogo ružna!

Dijana se ne uzbuđuje zbog ovih izjava kao ni zbog Jeleninog stalnog upoređivanja sa njom. Od trenutka kada je mlada pevačica i modna kreatorka pustila medije u svoj dom, JK neprestano slika svoju kuću, izmišlja da poseduje privatni lift a sada, što je najtužnije, premerava i novogodišnje jelke.

Čak ni čarolija praznika nije uspela da smiri stariju koleginicu ali Dijana Janković, ovih dana zauzeta humanitarnim projektima, nema vremena za otrovne izjave budući da planira da u sledećoj godini duplira sve uspehe iz prethodne. I u modi, i u vizuelnom izrazu, i u muzici!

M.Š

Pogledajte još