Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 05. januar- nedelja, 11. januar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih Ovnova odnos sa partnerom biće pozitivan i sa više razumevanja.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu biti zadovoljni razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti vrlo emotivniji, a u vezi će se osećati veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu i požele da prodube odnos.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje sa partnerom mogu da uspostave odnos sa više razumevanja, komunikacija u vezi biće opuštenija, a neki mogu doneti značajne životne odluke. Slobodni pripadnici znaka imaće više novih kontakata kao i šansi za prijatna poznanstva.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi će se rešiti. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekim Devicama može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje deluju mnogo opuštenije, zauzeti će biti posvećeni porodici i partneru, ali su moguća i neka iznenađenja, dok slobodne pripadnike znaka mogu privlačiti pomalo neobične osobe. Neki bi mogli iznenada da se zaljube ili upuste u ljubavnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na pozitivniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Ove nedelje Jarčevi će osećati veću opuštenost u emotivnim odnosima, a u ljubavnoj vezi će biti više razumevanja. Slobodni pripadnici znaka će uspostavljati nove kontakte sa više lakoće, ali će želeti da uspostave ozbiljnije emotivne odnose.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu osećati zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje sa partnerom mogu imati skladne odnose, i mada neće odustajati od svojih stavova, partner će se truditi da im udovolji. Slobodni mogu biti skloni idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.