Voditelj pobegao u Dubai zbog duga od 200.000 evra!

Ivan Zeljković, voditelj nekada popularnog kviza „Želite li da postanete milioner“, kako Kurir saznaje, napustio je Beograd i preselio se u Dubai zbog dugova u koje je zapao kao vlasnik produkcijske kuće.

On je, naime, radio nekoliko godina već pomenuti TV format, a ušao je 2010. i u projekat koji je okupio regionalne stanice širom Srbije. Na Studiju B je emitovan njihov program, a nakon obavljenog posla ostala su neizmirena potraživanja prema emiteru i „Deksin filmu“

Ostao bez imovine

- Zeki su ostali dugovi od oko 200.000 evra. Deo zbog neizmirenih prava na emitovanje filmskog i serijskog programa, a nije uspeo da plati licencu, i deo nagrada takmičarima u „Milioneru“, koji je posle BK nastavio život na B92. „Nacionalna sinergija“, njegova firma, otišla je u stečaj, a on je odlučio da ode iz zemlje i da pokuša da ostvari neki novi život. Ostao je i bez dela imovine koju je tada založio kao garant - kaže izvor Kurira

(old_image)

Zeljković potvrđuje naše navode i otkriva da je, uprkos svemu, ostao u medijskom biznisu.
- U Dubaiju sam već godinu dana. Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove. I sada, kada je taj loš period iza mene i kada je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner - ističe Zeljković za Kurir.

Njegova želja je da radi projekte u Srbiji.
- Partner sam u kompaniji „CreITitive“, u kojoj vodim deo za medije. To je naša firma, koja ima predstavništvo u Dubaiju - objašnjava Zeka i dodaje:

Uživa u tenisu

- U Srbiju dolazim često i plan je da razvijam neke projekte upravo u vezi sa digitalnim videom. Nadam se da ću znanje koje stičem sarađujući sa „Guglom“, „Jahuom“ i „Jutjubom“ preneti našim ljudima

Zeljković je nedavno gledao mečeve Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Abu Dabiju, ali privatno, kao gledalac s tribina, a ne kao komentator.

Dodatni biznis
POSTAO PEVAČ U ROK BENDU

Iako je daleko od Srbije, nostalgiju za rodnim krajem i prijateljima Ivan Zeljković leči kroz muziku. On svira i peva u grupi Vesela mašina.
Mi smo najbolji bend sa prostora bivše Jugoslavije na Bliskom istoku - ponosno ističe Zeka Milioner za Kurir.

Pogledajte još