Beograđani su nam otkrili: O čemu misle momci, a o čemu devojke pred svoj prvi seks?

Muškarci i žene se razlikuju čak i kad je prvi seks u pitanju.

Nekima je sopstveno golo telo glavni problem

"Bila sam u busu ka svom dečku i znala sam da će se to desiti tog dana. Razmišljala sam kad se budem vraćala nazad istim ovim putem više neću biti ista. A tamo, neposredno pred čin razmišljala sam o svom golom telu, bilo me je malo blam da budem gola ispred nekoga. Da sam znala koliko će da boli ne bih razmišljala o golotinji nego bih drmnula jednu rakiju. Imala sam 16. Ja sam bila u fazonu stani stani stani, a on kao pa ne mrdam, a ja umirem..." priča nam Dragana

Drugima nedostatak znanja

Jelena "Imala sam 18. Meni je bio prvi put, a on je bio već iskusan, pa mi je sve bilo cim. Šta ako ne budem znala šta da radim? Šta ako bude toliko krvi da mu uništim posteljinu i krevet- pa umreću od blama! Šta ako od nervoze počnem da se smejem kad se on skine?"

A nekima pak strah

Dijana "Moji nisu znali da sam otišla kod njega, pobegla sam sa časa. Imala sam 17 godina, i nisam bila sigurna da će se desiti. Plašila sam se bola više nego što sam mislila na išta drugo. A onda sam počela da se plašim šta ću ako moji roditelji saznaju? Toliko sam se uplašila od roditelja, da bol nisam ni primetila!"

(old_image)

Za žene je samo gubljenje nevinosti velika stvar, dok je muškarcima na listi problema performans zauzimao prvo mesto.

"Bila je starija od mene, i već je znala šta radi, a ja sam samo brinuo kakav ću biti i koliko ću trajati... imao sam 16." kaže za Nadlanu.com Predrag

Neki su uživali u trenutku...

"Išli smo da pogledamo film u bioskopu Tuckwood, i palo nam je na pamet da se navatamo u parku... Iskreno, više me brinulo skupštinsko obezbeđenje, i to što je zemlja neudobna."
Kaže nam Velibor.

Dok je drugima nervoza upropastila stvar

"Bio sam toliko zaljubljen u nju, i toliko nervozan, da je ON stalno padao. Blam me živi pojeo. Tokom sledećeg pokušaja, samo sam o tome mislio, i samo sam crveneo... Da ona nije bila odlučna, ništa ne bi bilo od cele priče." kaže nam Igor.

A neki nisu imali nikakvih problema.

"Kad je došlo do toga, nisam razmišljao o tome kakav ću biti, da li će joj se dopasti... Iskren da budem, u glavi mi je bilo samo - Jeba*u, jeba*u, kako je dobra riba, ne-mogu-da-verujem-da-ću-je*ati!"


Kako je izgledao vaš prvi put? Šta vam je bila najveća briga?

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još