Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 19. januar- nedelja, 25. januar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove nedelje kod Ovnova biće dinamičnije, mnogi slobodni pripadnici znaka više će se družiti, pa tako imati i šanse za nova poznasva, ali će biti i onih koji mogu sretati osobe koje duže vremena nisu videli. Najviše emotivnog uzbuđenja očekuje one koji se nalaze u tajnim ljubavnim kombinacijama.

BIK (22.4.- 21.5)

Kod Bikova ove nedelje može biti burno na ljubavnom planu. Neki bi mogli da upoznaju osobu u koju će se veoma zaljubiti, ali ju istovremeno mogu previše i idealizovati. Kod zauzetih pripadnika znaka mogu biti aktuelne neke stare teme i njihovo rešavanje. Moguće su i tajne ljubavne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu doći u neke emotivne dileme, previše će razmišljati, a malo činiti da reše probleme koji ih muče. U vezi su mogući manji nepsporazumi. Neki pripadnici znaka mogu imati susrete sa osobama koje su im značile u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi mogu očekivati romantičniju ljubavnu nedelju, zauzeti pripadnici znaka mogli bi sa partnerom da obnove stare strasti. Slobodni Rakovi biće skloni romantici i zaljubljivanju, a neki bi mogli započeti uzbudljivu emotivnu vezu, ali će biti skloni da previše idealizuju voljenu osobu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje biti okrenuit dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, naročito ako ih duže vremena nisu videli, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postajće mnogo aktivniji i imaće više novih poznanstava.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje biti u nekom svom svetu, sklone maštanju, pa bi mogle prilično da se zaljube u osobu koju mogu idealizovati. Neki mogu imati dosta susreta sa osobama iz prošlosti, pa bi neki mogli da da obnove vezu. Zauzeti će osećati manje razumevanja u odnosu sa partnerom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage su ove nedelje u centru ljubavnih dešavanja. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo novih poznanstava, pa su i nove veze na pomolu, ali biće i onih koji mogu sresti staru ljubav i obnovti vezu. Zauzeti pripadnici znaka će sa partnerom oživljavati uspavane emocije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu biti u nekom svom romantičnom i tajanstvenom svetu, neki bi se mogli prilično zaljubiti, ili započeti novu vezu koja može biti i tajne prirode. Zauzeti pripadnici znaka ulagaće više emocija u odnos sa partnerom, pa će i međusobne emocije ponovo da ožive.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu voditi naglašen društveni život, mnogo konatakata sa starim i novim prijateljima može nekima u život da donese ponovo osobu koja im je značila u prošlosti. U odnosu sa partnerom može biti nerazumevanja, ali se stari problemi u vezi mogu lakše rešavati.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčeve ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti će biti skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose, komunikacija u vezi će biti emotivnija, ali su nekada mogući nesporazumi. Nekima može da se dopadne osoba iz poslovnog okruženja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije bi ove nedelje mogle ponovo da se prisete neke osobe koja im je značila u prošlosti, ali će se i šanse za nova poznanstva postati povećati. Mnogi emotivni odnosi postaće intenzivniji i dobiti na značaju, a zauzeti pripadnici znaka mogli bi početi da rešavaju neke stare probleme.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, u vezi su mogući manjii nesrporazuemi, ali će romantika i strasti biti naglašene. Slobodni bi mogli da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, ali i da započnu vezu sa osobom u koju su zaljubljene.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.