Raj za klabere: Kovalski pod novim imenom otvara Andergraund na jedno veče

Aleksander Kovalski, odnosno D_func, dolazi na promo žurku povodom osnivanja prvog prestižnog srpskog vinil tehno labela Lucky light LTD (LLL), koji će okupiti velikane tehno zvuka kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Gary Beck... Novi pseudonim Kovalskog donosi i moderniji tehno zvuk, koji će više vući ka detroitskoj školi. A koliko su kvalitetne trake D_func-a najbolje govori podatak da su ga već "vrteli" legendarni Dave Clarke i Robert Hood, kao i Marcel Dettman i Ben Klock, zaštitni znakovi jednog od najpoznatijih svetskih klubova - berlinskog Berghaina.

(old_image)

Naravno, i sam Kovalski je redovan za pultom Berghaina, a sa svojim Damage music večerima već godinama drži rezidenturu u slavnom Trezoru. Za srpsku tehno scenu je važna informacija da se očekuje da nedugo posle partija izađe i prvo izdanje Kovalskog za LLL.

(old_image)

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Fitzpatrick i Gary Beck, dok worm-up radi Kobaya. Pošto je u pitanju promo žurka labela Lucky Light LTD, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara - dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još