NIJE SE POJAVIO: Šešelj odustao od gostovanja u "Ćirilici", Marić sam u studiju!

Iako se u toku jučerašnjeg dana samo spekulisalo da gostovanja Vojislava Šešelja na jednoj nacionalnoj televiziji sigurno neće biti, od jutros su se spekulacije i potvrdile.
Dok su gledaoci sa nestrpljenjem očekivali početak uvek intrigantne emisije, koju vodi i uređuje Milomir Marić, sačekao ih je crtani film i šturo obaveštenje koje je išlo u kajronu: "Iako su ispunjeni svi uslovi koje je Vojislav Šešelj tražio, on nije došao u emisiju "Ćirilica" koja je od jutros trebala da se emituje uživo"
Da li se predstavnik Radikala predomislio ili je po sredi nešto drugo i da li je ipak bilo istine u pričama koje su u toku jučerašnjeg dana kružile internetom, da će takvo gostovanje biti onemogućeno, ostaje da sačekamo i čujemo od samog Šešelja.
Verujemo da se nije "uplašio" od intrigantnih pitanja koja bi mu sigurno postavio vispreni Marić, koji neretko iz svog gosta izvuče ono što niko ne bi očekivao, jer je i sam isključivo tražio da emisija bude uživo i da bude duel pred kamerama.

Marić je ipak u stilu pravog novinara koji ne odustaje, ušao u studio sa publikom i rekao: "Očigledno je da Vojislavu Šešelju više odgovara da bude zabranjen na svim televizijama... Toliko!"

N.D:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.