Ivanović se raduje povratku na TV: Voditelj optužuje Vučićevića, Prva i dalje ćuti!

Ivan Ivanović vraća se na male ekrane u petak pošto prošlog petka njegova emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" nije emitovana posle njegovog sukoba s rukovodstvom Televizije "Prva".

Šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem" vraća se u programsku šemu Televizije "Prva", pošto su čelnici televizije oprostili voditelju što je prekršio pravila ponašanja u kompaniji.

Jednonedeljnu pauzu u emitovanju emisije voditelj i njegovi šefovi iskoristili su da preispitaju svoje postupke i odluke, a nakon dugih razgovora odlučili su da nastave uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo.

"Bez obzira na okolnosti, čvrsto je poverenje između TV "Prva" i mene. Veoma sam srećan zbog povrataka. Radujem se petku", rekao je Ivan.

Emisija nije emitovana prošle nedelje, a voditelj je za to okrivio urednika i vlasnika "Informera" Dragana J. Vučićevića, koji mu je navodno podmetnuo svađu sa vlasnicima TV Prva.

Poštujući politiku kuće da ne govore o unutrašnjim problemima, voditelj i menadžment neće u javnosti govoriti o detaljima sukoba koji je doveo u pitanje ostanak Ivanovića u timu TV „Prva“.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.