Instagram ga je spasio zatvora!

Den Bilzerijan (35) američki igrač pokera, glumac, internet playboy i milioner izbegao je zatvor jer ga na Instagramu 'prati' čak šest i po miliona sledbenika.

Krajem prošle godine objavljen je snimak na kom se vidi kako Dan udara ženu u lice. Takođe iste nedelje je uhapšen na aerodromu u Los Angelesu zbog podmetanje eksplozije koja je izazvala manji šumski požar van Las Vegasa, piše AP.

Ali prošle nedelje, iako mu je pretilo čak 12 godina zatvora, priznao je zločin i pušten je nakon što je platio 17.000 dolara. Kao deo nagodbe, Den će morati svoj Instagram da koristi u malo drugačije svrhe nego dosad. Na Instagramu je dosad objavljivao fotografije golišavih lepotica i sebe kako pozira s raznim oružjem i puca iz njega. Hvalio se svojim bogatstvom, te je pozirao s novcem, avionom, helikopterom i objavljivao fotografije svojih skupih automobila.
Ipak, još uvek objavljuje po starom...

Prema dogovoru sa sudijom, sada bi trebalo da objavljuje javne poruke agencije ministarstva unutrašnjih poslova kao upozorenje ostalima da ne rade ono što je on uradio. Izgleda da nije vremenski ograničen, odnosno nije određeno kad bi on to trebalo da uradi pa na Instagramu i dalje objavljuje fotografije lepotica, sa skijanja i slično.

Pogledajte još