INTERNET U IŠČEKIVANJU, ANA NIKOLIĆ u PANICI!

Ani Nikolić u četvrtak uveče lopovi su iz džipa odneli tašnu, u kojoj je, osim novčanika, dokumenata, foto-aparata, ključeva novog stana, bio i mobilni telefon sa seksi slikama i snimcima koje je napravila na nedavnom odmoru na Tajlandu. Kako pevačica krije s kim je bila na egzotičnoj destinaciji, njen strah je opravdan.

Inače, pljačka se dogodila na parkingu ispred crkve na Vračaru u kojoj je bila Nikolićeva.

TOPLES
Ana je sama kriva za pljačku jer nije zaključala auto. Zbog svoje zaboravnosti sad je u haosu. U tašni je bilo vrednih stvari, ali je pevačica u panici zbog „ajfona 6“, u kojem ima provokativne snimke i fotografije. Na mnogima je u toplesu i sad se plaši da one ne osvanu u novinama - kaže naš izvor.

Nikolićeva je odmah po izlasku iz crkve primetila da je bila na meti lopova. Oblio ju je hladan znoj jer je shvatila kakav skandal može da se dogodi ukoliko lopovi fotografije dostave novinarima. Njoj je takvih stvari preko glave, jer je jednom već bila u haosu, kad su njene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, s kojim je bila u vezi, procurile u javnost. S tim pritiskom ona više ne može da se bori, a kako tvrde izvori, materijal iz telefona je skandalozniji i od te prepiske.

I ranije pljačkana
Nikolićevoj ovo nije prva pljačka. I prošlog leta su joj lopovi odneli tašnu iz kola dok je trčala na Adi Ciganliji. Tad je telefon sačuvala jer ga je ostavila kod kuće.

Ana je istog trenutka otišla u policijsku stanicu Božidar Adžija da prijavi krađu i nada se da će joj barem telefon uskoro biti vraćen, kao i da lopovi neće provaliti šifru. Za ostalo mnogo i ne mari.

Pozvali smo pevačicu, koja je i dalje u šoku zbog krađe. - Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve usred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto. Teško mi je zbog svega, naročito zbog telefona koji mi je kupio brat, a u kojem sam imala fotografije s Tajlanda. One su mi veoma značajne - rekla je Ana, ali nije htela da otkrije kakve su to fotografije.
Izvor: kurir

Pogledajte još