SEKS NA EKS: Isprobajte "Vrele stepenice" i "Golog šefa"!

Vrele stepenice

Kako da to uradite: Kleknite ispred svog partnera na gazište tako da ste jedan stepenik iznad njega. Oboje bi trebalo da ste licem okrenuti ka stepeništu. Rukom se oslonite na stepenicu ispred, a neka vas on drži za kukove dok prodire u vas. Nagnite se unapred, kako biste mu omogućili dublju penetraciju.

Zašto je seksi: „Pošto u ovoj erotskoj pozi on ulazi u vas pod uglom, vrhom penisa će dodirivati vašu G-tačku“, kaže Sejdi Elison, seks edukatorka i autorka naslova Ride ’Em Cowgirl. Svaki put kada prodre pod uglom, naviše u vas, on će dodirnuti ovu tačku, čineći seks još vrelijim za vas. A pošto ga puštate unutra lepo i duboko, veći deo njegovog penisa će biti u vama, što će mu doneti fantastičan osećaj.

Goli šef

Kako da to uradite: Lezite na leđa na kuhinjski pult, a kukove namestite na samu ivicu, držeći se za njegove nadlaktice. Ispružite noge pravo u visinu, tako da su pod uglom od 90 stepeni u odnosu na vaš torzo. Neka vaš partner uđe u vas spreda, dok istovremeno drži vaše članke. Dok prodire unutra, može naizmenično da širi i skuplja vaše noge.

Zašto je seksi: Za početak, vaše noge su prekrštene, zbog čega ste uži, i tako za njega nastaje prijatan osećaj dodatnog trenja i istovremeno se stvara pritisak vaših butina na klitoris. Kada su vaše noge raširene, penetracija može da bude duboka. „Na ovaj način njegov penis dolazi u dodir sa grlićem materice, koji je često zanemarena erogena zona“, savetuje Tejlor. „Na tom mestu ima nervnih završetaka koji kada se stimulišu prilikom seksa mogu da pruže jednu potpuno novu zapaljivu seksualnu senzaciju.“ (Budite ipak pažljivi, ovo je super osetljiva regija i može da se dogodi, ako se vaš dragi previše zanese, da osetite potrebu da skupite noge i malo ga gurnete unazad). I konačno, ova poza mu pruža divan pogled na vaše grudi, pa iskoristite to poigravajući se svojim bradavicama, ili izvijajte svoja leđa i isturite grudi još više.

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.