POSLE VENČANJA shvatila sam da je prljavac i da zapišava dasku

Žene su nam otkrile stvari koje su i one saznale tek nakon medenog meseca!

"Dok nismo počeli da živimo zajedno, nisam znala da će kupatilo biti jezero. Kad god se kupa ili umiva, toliko vode završi na podu da počinjem da mislim da se otresa kao pas!" rekla nam je Nevena.

"Moj dragi ima problem sa lubenicama. Sedne i sam pojede osam kilograma. A onda mu bude loše, ceo dan trči u WC i žali se na bolove... a onda se vrati i pojede ostatak lubenice, pa čak i grebe koru." otkrila je Sandra.

"On ništa ne zatvara! Dao je novo značenje izrazu "rođen u čamcu". Ako uzima escajg, fioka ostaje otvorena, čašu, ostane kredenac, odlazak do toaleta? Otvorena vrata dok vršiveliku nuždu" nervira se Irena.

”Nisam slutila koliko pije. Dok smo se zabavljali trudio se da ostavi što bolji utisak. Kad bi izašlis društvon u klub ili kafić popio bi najviše dva piva. Sad loče kao smuk. To me užasno nervira”, priznaje Dušica.

“Tek kad smo se venčali shvatila sam koliko je Darko smrdljiv. Tušira se svaki treći dan. Molimga da opere noge. Loše higijenske navike, kao i stalno zapišavanje daske na WC šolji, naterale su meda razmišljam o razvodu”, kaže Zorana.

"Nedelju dana nakon što smo se venčali, saznala sam da moj muž ne ume da vozi bicikl. Ne mogu da vam opišem koliko sam se smejala, a koliko je njemu bilo glupo." kaže Snežana

"Ne ume da kaže izvini. Čak i kad mu je žao, i obesi nos, i vidim da mu je krivo, nikad neće reći tu jednu malu reč" priznaje Jelena

"Dok smo izlazili muž mi je ispričao kako je voleo planinsku vožnju bicikla, i da je tokom jedne trke tako gadno povredio nos, da je morao da se operiše. Sedam godina nakon venčanja, pričala sam sa njegovom majkom, kako mora da joj je bilo teško kad se on tako povredio,a ona nije imala pojma o čemu pričam! Ispostavilo se da nije voleo svoj veliki nos, pa je majka skupila pare i platila mu plastičnu operaciju!" priča nam Bojana koja tvrdi da je nikad ništa nije toliko iznenadilo.

"On je užasan plivač. To sam saznao kad smo na medenom mesecu plivali, i udaljili se nekih 200 metara od obale, kad je dobio napad panike." priznaje Ivana

"Šokirala sam se kad sam otkrila da moj muž ne zna da Severna i Južna hemisfera imaju suprotna godišnja doba. Volim ga, ali ne želim da naša deca idu u školu u koju je on išao." priča nam Violeta sa osmehom.

Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.