Dečije predstave za vikend u Teatru 78

„Škola za male detektive“ – 14.03.2014. u 17 časova
„Pobuna igračaka“ –15.03.2014. u 12 časova.

Predstava „Škola za male detektive“ je edukativnog karaktera i interaktivna sa publikom. Mališani izlaze na scenu i glavnim akterima pomažu da savladaju sve izazove koje pred njih postavlja učitelj.

Glavni junaci ove predstave, Raša i Maša, pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, kada polažu ispite. Raša je marljivo radio cele godine i spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja se nije dovoljno trudila. Mališani će gledajući ovu predstavu saznati koja su pravila lepog ponašanja.

Igraju: Marija Puškarov Popović, Lazar Dubovac, Tijana Višković, Tašana Đorđević
Tekst i režija: Lazar Dubovac
Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

(old_image)

„Pobuna igračaka“ je moderna bajka, duhovita, zabavna i edukativna, sa velikim brojem songova koje glumci pevaju. Predstava govori o tome da je način na koji se danas deca igraju pogrešan. Predstavnica svih igračaka, gospođa Lopta, upozorava Mislišu, maestra od nauke, da su igračke očajne i spremne da započnu revoluciju – Pobunu igračaka, jer se deca više njima ne igraju.

Glume: Saša Đurašević, Vladimir Popović, Milan Pajić i Marija Puškarov Popović
Režija : Marija Puškarov Popović

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara.

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

Pogledajte još