NOLE RASPAMETIO PLANETU: Jednim potezom srušio zakone fizike

Đoković je u finalu Indijan Velsa savladao Rodžera Federera za 50. titulu u karijeri, pa je zadržao 4.000 poena prednosti u odnosu na Švajcarca na ATP listi. Srpski teniser na prvom mestu ima 13.205 poena i ovo mu je 139. nedelja na liderskom mestu ATP liste i za dve nedelje bi trebalo se izjednači sa Špancem Rafaelom Nadalom na večnoj listi provedenih na prvom mestu.Finale u kalifornijskoj pustinji donelo je veliku borbu i na kraju veliki trijumf Novaka koji je rekao da je trenutno na vrhuncu karijere.

"Maksimalno ću iskoristiti činjenicu da sam na vrhuncu karijere. Boriću se da osvojim što je više moguće velikih titula. Federer je uvek bio najveća prepreka koju je potrebno da savladam, što se odnosi i na Nadala. Očigledno je da je Nadal na šljaci najteži protivnik, a Rodžer na brzim podlogama", rekao je Đoković.On je naglasio da je zadovoljan kvalitetom igre u finalu Indijan Velsa.

"Mislim da sam pružio veliku partiju jakog intenziteta i da sam uložio maksimum u svakom udarcu", rekao je Đoković. A jedan od tih udaraca je raspametio planetu. Đoković je nakon jednog riterna Federera prihvatio lopticu na način koji ruši zakone fizike.

Izvor: Kurir


Pogledajte još