Severina ispunila Beogradsku arenu

BEOGRAD, 18. oktobra 2009. (Beta) - Hrvatska pop pevačica Severina Vučković održala je u subotu uveče dvoipočasovni koncert u ispunjenoj Beogradskoj areni, a najveće oduševljenje publike izazvali su gosti iznenađenja, bogata scenografija, scenski efekti, plesači i trubači.

Prvi koncert u Beogradu tridesetsedmogodišnja pevačica je počela hitovima sa svog poslednjeg albuma "Zdravo Marijo", a zatim nastavila pesmama koje su je proslavile, kao što su "Devojka sa sela", "Mili moj", "Pogled ispod obrva", "Hajde, hajde zlato moje", "Moja štikla".

Publika je sve vreme koncerta igrala i gromoglasnim aplauzima dočekivala specijalne goste - Petra Graša, Jelenu Rozgu, Natašu Bekvalac i učesnicu "Operacije trijumf" Anu Bebić. Najveće oduševljenje, ipak, izazvao je njen u medijima dugo najavljivani gost Goran Bregović.

Koncert Severine Vučković bio je spoj kabarea, spektakla, plesa i pesme, gde se splitska pevačica pojavljivala u različitim kostimima prilagođenim karakteru pesama. Scenski efekti, di-džej, plesne grupe i baloni koji su padali u publiku obeležili su ceo koncert.

Pogledajte još