NAĐI BRADONJU: 5 razloga zašto su oni bolji partneri!

AKO je ovo stil tvog dečka, prava si srećnica.
Barem tako tvrdi nauka. Naime, naučnici otkrivaju nekoliko razloga zašto su dlakaviji muškarci odlični životni partneri.

1. Muževni su

Istraživanje je pokazalo kako 54 posto žena više preferira muškarce s bradom, nego one sveže obrijane, jer im je to odraz muževnosti.

2. Pametni su

Padaš na lekare i genijalce generalno? Odlično, jer naučnici tvrde kako je dlakavost povezana s inteligencijom pa su tako veće šanse da će se dlakaviji muškarci naći pod belim mantilima. Jedno drugo istraživanje pokazalo je da većina članova Mense, takođe ima nešto više dlaka na telu.

3. Zabavni su

Seth Rogen, Jonah Hill, Zach Galifianakis, Russell Brand... Nije nauka, ali svi su oni dlakavi i ultra zabavni. Možda tu ipak postoji neka veza.

4. Brižni su

Seti se samo "Movembera" u novembru prošle godine: bradati frajeri u širenju svesti o raku prostate i testisa. Zaključak: muškarci koji pridonose širenju takve društvene svesti, pokazuju se kao odgovorni i brižni, što zvuči odlično.

5. Sigurni su u sebe

Podaci pokazuju kako se 57 posto muškaraca na svetu depilira. Želiš muškarca koji nema problema s tim da odskače od većine? Sad znaš kakvog moraš tražiti.

Nadlanu / izvor: index

Pogledajte još