SAME I SREĆNE: 6 razloga zašto nije loše biti singl

1. Ne pristajete na "bilo šta"

Činjenica da želite da budete u vezi ne podrazumeva i da želite da to bude sa prvim koji naiđe. Treba vam osoba koja će vam ubrzati rad srca, zasmejavati vas i činiti srećnom. I zaslužujete da ga dočekate.

2. Napustili ste lošu vezu

Ovde nema mnogo mudrovanja. Biti singl uvek je bolja opcija nego biti sa nekim ko vas ne tretira kao što zaslužujete.

(old_image)

3. Posvećujete se karijeri

Imate više vremena da se fokusirate na posao i karijeru. Bez ograničenja, čak i kada su u pitanju napredovanja u poslu koja zahtevaju promenu mesta boravka. Kada se poslovno ostvarite bićete spremniji i za ozbiljnije emotivne korake.

4. Upoznajete sebe

Nakon kraha veze ili braka mnogi se pitaju ko su u stvari bili pre nego što je "JA" postalo "MI". Ključna stvar je pronaći sebe i svoju sreću pre nego što pustite narednog muškarca u svoj život.

(old_image)

5. Nastavljate da otkrivate šta želite od muškarca

Susreti sa različitim tipovima su neizbežni kako biste shvatili koji vam najviše odgovara i šta je ono što tražite. Dok "samujete" lakše ćete uspostaviti kriterijume i uvideti ko je pravi izbor za vas.

6. Volite svoj život

Popunite životni raspored aktivnostima koje vas čine srećnom, kao što su večere sa prijateljima, noćni provodi, putovanja, hobiji, kursevi - šta god vas ispunjava. A svaki muškarac koji prokrči put u vaš život biće samo šlag na torti.

Priredila: J.K.

Pogledajte još