HASAN ŽRTVA: Nisam udario Jelenu, sve je odglumila!

Hasan Dudić, pevač koji je izbačen iz “Parova” zbog fizičkog nasrtaja na Jelenu Golubović, navodi da rediteljku nije udario, i ujedno je okrivljuje za, kako kaže, mnoge neprijatnosti koje je u rijalitiju na Tv Hepi doživeo.

Hasan najavljuje:
– Sazvaću do srede konferenciju za novinare, tu ću sve da objasnim.

Ipak, dodao je:
– Jelena mi je zdravlje narušila, zbog nje sam morao nekoliko puta da idem u bolnicu. Vraćao sam se u rijaliti jer su me molili. U kući su prihvatali moje fore. “Komandovao” sam tamo na jedan lep, ljudski način. I sinoć sam ponovo bio u bolnici.

– Jelena me je ceo dan provocirala, govorila mi da sam čukundeda… Bilo je i prozivki na nacionalnoj osnovi. Počela je da me psuje, uzvratio sam, a kada me je ponovo opsovala, pao mi je mrak na oči. Povukao sam je, a ona je, kao glumica, sve iscenirala.

Dudić je naglasio:

– Iz rijalitija me nisu izbacili, ja ni nemam ugovor sa njima. Inače, tamo pršti od fizičkih sukoba i bludnih radnji, a mene su odabrali za žrtvu. Krivo mi je što sam uopšte i ulazio u rijaliti. Mislio sam da su tamo zaista VIP ličnosti i da u toj kući imam prijatelje.

– Živeo sam, međutim, u zabludi. Eto, recimo i Lepa Lukić doživljava tamo teške trenutke. Zamalo da pogine pre neki dan, a ukućani je ismejavaju…

Nema sumnje da će Dudić, koji je “bez dlake na jeziku”, na konferenciji reći mnogo toga, bez zadrške

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još