Policija sprovodi Mimi Oro u tužilaštvo

Živanovićeva se od 8. marta nalazi u rijalitiju “Parovi”, u studiju Televizije “Happy” u Zemunu i nije se odazvla da svedoči na poziv beogradskog Prvog osnovnog tužilaštva. Pozvana je kao svedok jer je prema dokazima tužilaštva radila kao prostituka za Mihajla Maksimovića. On je osumnjičen sa troje saradnika da je organizovao prostituciju.

Maksimović želi sporazum Mihajlo Maksimović, osumnjičen da je organizovao prostituciju, preko advokata ponudio je tužilaštvu da pregovaraju o sporazumu o priznanju krivice. Oni još nisu izašli sa ponudom. Maksimović je odbio da iznese odbranu u tužilaštvu uz obrazloženje da je slučaj pod medijskim pritiskom. Kazna koja mu preti je od šest meseci do pet godina.

Protiv Milice Živanović se vodi postupak i u beogradskom Prekršajnom sudu gde je osumnjičena za prostituisanje. Ona je prvobitno bila uhapšena i osuđena na osmodnevnu kaznu zatvora, ali je puštena posle žalbe. Postupak se odužio jer sud trebalo da sasluša dva svedoka, koja su označena kao njene mušterije, ali oni nisu Beogradu. Živanović je bila privedan sa još pet devojaka, koje su priznale da su se prostituisale pa su umesto zatvora kažnjene novčano sa 45.000 dinara.

Mimi Oro je negirala krivicu i više nije potrebno da se lično pojavljuje u Prekršajnom sudu.

Za učestvovanje u organizaciju prostitucije osim Maksimovića, koji je označen kao glavni makro osumnjičeni su S. V. (31), Ž. B. (32), D. S. (23), koji je odbio da iznese odbranu.

Nadlanu / izvor: Blic

Foto: facebook prt scr