24 sata za “24 minuta”: Do večeras će se znati sudbina Kesića & kompanije

0

Čelnici B92 još se ne oglašavaju povodom povodom jučerašnjeg emitovanja reprize emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” umesto premijere nove. Autor je zbunjen kao i srpska javnost.

“Još od 23,01 pokušavamo da stupimo u kontakt s nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju. Takođe, ne odgovaraju nam ni na SMS ni na mejl. Kolege sa B92 me pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe “24 minuta” za sad nema informaciju zašto je večeras emitovana prošla epizoda. Voleo bih da imam vesti za vas, bile one dobre ili loše, ali trrenutno NEMAM POJMA ŠTA SE DEŠAVA. Hvala vam na brizi“, napisao je na svom Fejsbuk profilu sinoć jedan od autora emisije Zoran Kesić.

Ni kreativci iu Njuzneta, koautori “24 sata” nemaju pouzdanu informaciju o tome šta se desilo. Kažu “videćemo sve večeras u 21,00 u repriznom terminu”. Jutros se nezvanično moglo saznati kako je došlo do “tehničke greške” zbog koje je emitovana stara epizoda. Svako ko je radio na televiziji zna da se takve stvari mogu dogoditi, ali isto tako i da postoje načini da se greška ispravi u kratkom vremenskom roku. Televizija B92 nije našla za shodno da kaironom ili telopom obavesti gledaoce da je došlo do propusta u realizaciji.

Foto: printscreen youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.