Zbog ove 4 stvari bi trebalo da obrišete Fejs sa mobilnog

U nastavku pogledajte četiri opravdana razloga zbog kojih bi trebalo da obrišete ovu aplikaciju.

TROŠI VREME

Koliko puta ste pretražili ceo news feed na mobilnom telefonu i shvatili da ste bespotrebno potrošili 20 minuta tražeći razlog da lajkujete ili prokomentarišete nešto? Korišćenje Facebooka na računaru je sasvim dovoljno, pa je bolje da tih 20 minuta provedete u razgovoru sa prijateljima ili radeći nešto korisno.

BRZO TROŠI BATERIJU

Trajanje baterije na pametnim telefonima samo po sebi nije sjajno, a kada na to dodamo i gomilu aplikacija koje zahtevaju internet konekciju, završimo na tome da dva puta dnevno moramo da dopunjavamo telefon.

Brisanje Facebook aplikacije sa vašeg telefona će sigurno značajno produžiti trajanje baterije.

PUNO TROŠI INTERNET

Gledanje fotografija, video snimaka i ostalih sadržaja na Facebooku značajno utiče na potrošnju interneta. Često se desi da prekoračimo dozvoljenu potrošnju podataka za prenos interneta, pa da nam kraju meseca stiže veći račun nego obično.Brisanje Facebooka sa telefona će taj problem rešiti.

NIJE VAM POTREBAN FACEBOOK ZBOG DRUGIH APLIKACIJA

Ukoliko ste admin na nekoj stranici na Facebooku, za taj posao vam nije potrebna sama Facebook aplikacija. Umesto nje, možete koristiti aplikacije kao što su Facebook Groups, Pages Manager i Messenger.

Ove tri aplikacije omogućavaju korišćenje društvene mreže nezavisno jedna od druge i bez potrebe za prijavljivanjem na Facebook.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još