Moj prvi SUSRET S PENISOM: Ovako su Beograđanke reagovale kad su ga PRVI PUT ugledale

SAVRŠENO OBLIKOVANI “GOSPODIN”
– Bili smo zajedno u odeljenju i ložili se jedno na drugo pola života, ali smo se smuvali tek u trećem srednje. Zbog njega sam raskinula šestomesečnu vezu s likom koji je bio dve godine stariji, pa je on pretpostavljao da uveliko nisam nevina, što, nažalost, nije bila istina. Posle tri dana veze me odveo u školski WC i bez upozorenja samo otkopčao šlic. Što je najbolje, uprkos šoku u sekundi, nisam se osećala neprijatno, preplavilo me oduševljenje što “to” konačno vidim uživo. Plašila sam se da ću poslednja u odeljenju imati taj veliki susret sa “gospodinom”. A imalo se šta videti. Bio je obrezan i savršeno pravilnog oblika, tako sočno rozikast da mi ni godinama kasnije nije dosadio. I dalje ga se rado setim iako već 9 godina nismo zajedno – kaže P. D. (29)

SASVIM PRISTOJNA TIKVICA
– Imala sam 17 godina i on isto. Bliski susret te vrste zakazali smo za utorak uveče, kod njega (pamtim dane kao slon). Uprpila sam se neviđeno jer mi je to bio prvi seks, a uprpio se i on jer je i njemu bio prvi. Oboje smo se uprpili, pa od erekcije nije bilo nista. Kad je skinuo bokserice, prošlo mi kroz glavu: Bog te mazo, pa ovaj patrljak nema ni tri santimetra! Izgledao mi je kao sažvakana žvaka ili puž. Tako. Posle tog debakla dugo nismo pričali na temu seksa. Onda smo se jedne noći spontano dohvatili i kad sam ga uzela u ruke, pomislila sam kako se lepo sluzavko razvio u sasvim pristojnu tikvicu (ne znam što mi je baš tikvica pala na pamet). Njegov penis mi je do danas ostao u sećanju kao jedan od najboljih, baršunasto mek i čist. Tikvica – prste da polišeš – priča Z. S. (35)

ZANIMLJIVA IGRAČKA
– Volela bih da kažem da mi je prvi put kada sam videla penis bio seksi, ali da je to neko video sa strane verovatno bi se prevrnuo od smeha. Iskočio je iz bokserica i verujem da sam iskolačila oči. Moram da priznam da sam mu pristupila kao nekoj zanimljivoj igračkici, mada je mehanika vrlo jednostavna, pa je fino prošlo – kaže N. V. (24)

Nadlanu / izvor: 24sata.rs