POTRESNA ISPOVEST GASTOZA: Otac me nije priznao, pošto me je rodila konobarica

Gastoza ne priznaje Svetislav Sinđelić Đuro iz Grabovca pored Svilajnca. Učesnik rijalitija „Parovi“ Nenad Marinković Gastoz nerado govori o svojoj porodici, a oca Svetislava Sinđelića Đuru ne želi čak ni da spomene jer ga se odrekao.

Iako ima još četvoro dece sa dve žene, Đuro samo Gastozu nije dao svoje prezime, dok su svi ostali potomci Sinđelići po njemu, otkriva Nenadov najbolji prijatelj i bivši učesnik rijalitija Vladimir Radača.

Podseća na oca

– Gastoz ne želi da govori o tome, ali mnogo podseća na svog oca. Često mu govorimo: „Isti si kao Đuro, sa svim devojkama si i spavao.“ On je glavni šmeker, može svaku da osvoji na šarm. Inače, Đuro se odrekao Gastoza još kad je bio mali, jer mu je majka Goca radila kao konobarica i ovaj zbog toga nije hteo da se oženi njome. On sada živi u Grabovcu pored Svilajnca i ne zanima ga sin, jer pored njega ima još dve ćerke i dva sina – kaže Vladimir i naglašava:

– Gastozu je mnogo smetalo to što je njegov otac priznao svu ostalu decu. Sa ženom Ljiljom ima ćerku Tatjanu i sina Davida, a s Danijelom sina Nikolu i ćerku Natašu. Nenad se druži s njima, samo je s Đurom na ratnoj nozi. Iako je pre osam godina s majkom otišao u Francusku, često dolazi u rodni kraj. U početku su on i Goca radili više poslova da bi preživeli, ali sad im je super. Kad se završi rijaliti, preuzeće restoran u kojem je Goca radila kao kuvarica. Mislim da će se po izlasku iz „Parova“ Gastoz pomiriti sa ocem – zaključuje Gastozov drug.
Nenadov najstariji brat David potvrdio je da su porodični odnosi zategnuti.

Složni

– On je jedini rođen u vanbračnoj zajednici. Nas petoro dece se volimo i poštujemo, a na našeg oca bi jedino ja trebalo da budem ljut, jer sam najstariji – poručio je David.

Kontaktirali smo i sa Svetislavom, ali on nije želeo da govori preko telefona.
– Stvar je komplikovana, ja njemu ništa ne zameram, a verujem ni on meni. Objasniću vam sve, najbolje je da dođete kod mene u kafanu – kratko je rekao Marinkovićev otac.

Izvor: Kurir