DŽAJINA ĆERKA IZAZVALA UDES Povređene devojčica (5) i njena majka

Udes se dogodio u nedelju u ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu, nedaleko od Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta.

Džajina ćerka je upravljala automobilom BMW 116 i otpozadi se zakucala u vozilo koje se kretalo u istom pravcu, neposredno ispred nje, a u kojem su bile majka i ćerka. Od siline udarca oba automobila su pretrpela oštećenja, a devojčica i njena majka su zadobile povrede, pa su prebačene u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Devojčicu su lekari potom uputili na dalje lečenje u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Majka i ćerka, srećom, nisu zadobile teže povrede, ali će protiv Sanje Džajić nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog izazivanja nesreće i ugrožavanje života ljudi.

Za ovo krivično delo predviđena je kazna do tri godine zatvora, ali da je starija Džajina ćerka udes izazvala najverovatnije iz nehata, zbog čega bi mogla da se suoči sa novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

Sanja Džajić više puta je dosad dospevala u medije, ali uglavnom zbog svog atraktivnog izgleda. Još dok je bila na studijama, pošla je stopama mlađe sestre Dragane i otisnula se u svet manekenstva, a svojom lepotom i oblinama obe su privlačile pažnju muškaraca gde god se pojave.

Mediji su pisali i kada je prošle godine, posle samo nekoliko meseci stažiranja, navodno dobila posao u komercijalnom sektoru na Aerodromu „Nikola Tesla“ i platu od oko 90.000 dinara. Prethodno je iz ove firme saopšteno da ona radi po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima, navodeći da je Sanja master ekonomije i menadžmenta i tečno govori tri svetska jezika.

Nadlanu / izvor: informer