Emina Jahović

Atraktivna pevačica i supruga turske pevačke zvezde Mustafe Sandala Emina Jahović održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu, tačnije u Sava centru. Ona je ovom prilikom promovisala i svoj novi album “Vila”, ali je pored novih pesama koje je publika horski pevala, izvela i svoje stare dobro poznate pesme.

- Ja bih volela da ste ovog trenutka na mom mestu i da čujete moje otkucaje srca. Imam užasnu tremu. Hvala vam što ste došli jer zahvaljujući vama ja postojim sve ove godine. Srce mi je veliko kao ova dvorana – rekla je drhtavim glasom Emina, koju su iz prvog reda gledali suprug Mustafa i mama.

Koncert je bio podeljen u tri segmenta. Zlatna faza u kojoj dominira orijentalna i egzotična atmosfera, crveno-crna faza kao seksi momenat i veoma provokativan performans, i srebrna faza koja ističe eleganciju. Odličnu sliku koncerta upotpunilo je 15 igrača predvođenih turskom plesnom zvezdom Erhanom Ananom, koji je do sada radio sa Dženifer Lopez, Džastinom Timberlejkom i Dženet Džekson. Ovoga puta osmislio je koreografije za koncert "srpske Penelope Kruz". Fenomenalni kostimi stigli su specijalno iz Turske, kako za igrače, tako i za Eminu, koju je publika imala prilike da vidi u čak 13 različitih odevnih kombinacija.

Pored njenih hitova "Pile moje", "Uzalud se budim", "La hitana", "Da l' ona zna" i mnogih drugih, na bini su zablistale i druge muzičke zvezde. U duetu sa Eminom i u solo numerama čuli smo Jelenu Tomašević, Sašu Kovačevića, Boru Dugića i gosta iznenađenja Sergeja Ćetkovića.

Koncertu su prisustvovale mnoge poznate ličnosti: Anabela Đogani, Marija Šerifović, Hari Varešanović, Mia, Zvonko Marković, Rasim Ljajić sa decom, Vanesa Šokčić, Lejla Hot…

Tekst:Jelena Antonijević
Foto:Marko Risović

Pogledajte još