Danas pretežno sunčano i VEOMA toplo

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 9 do 17 a najviša od 26 do 30 stepeni.I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 17 a najviša oko 29 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplo sa lokalnom pojavom popodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, u utorak i sredu u planinama jugozapadne Srbije, a u četvrtak i petak i u ostalim krajevima. Najviša temperatura u većini mesta kretaće se ;oko 30 stepeni.

U Beogradu će naredne nedelje biti pretežno sunčano i toplo. ; U četvrtak i petak postoji mala verovatnoća za popodnevni kratkotrajni pljusak i grmljavinu. ; Najviša temperatura biće oko 30 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 1. juna 2015.

Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeorološke situacije na hronične bolesnike. Izraženije tegobe su moguće kod osoba sa kardiovaskularnim obolјenjima. Problemi sa snom i glavobolјa se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još