DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUN: Saznajte šta vas danas očekuje

OVAN (21.3.- 20.4.)

Tranzit Meseca preko Jarca može delovati na vas podsticajno ako planirate neke nove poslove koji bi mogli da vam donesu dobru reputaciju. Imate na koga da se oslonite, moguće na Raka ili Škoriju ali vi biste radije sve uradili na sebi svojstven način bez mešanja sa strane.

BIK (21.4.- 21.5)

Tranzit Meseca vama odgovara jer ide ka Plutonu, vladaocu vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i donosi vam mogućnost započinjanja posla sa nekim ko radi sa strancima. Ako radite u privatnoj firmi, mogući su vanredni dobici.Venera na kraju Raka odgovara rođenima posle 15.maja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu preko vašeg znaka čini vas nestrpljivim a opozicija sa Saturnom počinje da deluje na vas iritatno i spremni ste da se suprotstavite nekom ko je za vas autoritet. Neko želi da sa vama obnovi kontakt ali vi ste prilično nepoverljivi.Moguć poziv za nov posao.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mesec i Pluton u astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi pokretanje nekih novih poslonih projekata ili ideja. Imate mogućnost ostvarenja svojih planova ako budete dovoljno uporni, naročito ako radite sa jednim Lavom ili Vagom.Pokušavate da saradnicima nametnete svoje ideje i to će vam verovatno poći za rukom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Vama ne odgovara tranzit Meseca preko Jarca jer vam može stvoriti osećanje kompleksa niže vrednosti ili potrebu za ostvarenjem vašim ambicija, nezavisno od realnih okolnosti. Možete imati kompleks niže vrednosti. Dobićete poziv od Jarca ili Bika koji prave sa vama velike planove. Venera planira da uđe u vaš znak što donosi nove poslovne mogućnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Astrološko polje karijere preopterećeno planetama i retrogradnim Merkurom, zbog čega možete imati nejasnu sliku o mogućnosti da se ostvare vaši planovi. Mesec i Pluton u Jarcu odgovaraju onima koji se bave umetnošću, posebno književnošću.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Pokušajte da se prilagodite na neke nove oklonosti koje vam možda trenutno ne izgledaju najpovoljnije ali u stvari niste ni svesni do koje mere u stvari imate uticaja na poslovnog partnera. On vam još uvek pruža šansu ali vi kao da je ignorišete, pokušavate da mu nametnete svoj stil koji njemu ne odgovara.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Odgovara vam današnji tranzit Meseca jer vam donosi neke nove mogučnosti na poslovnom planu, naročito ako ste inače praktični i spremni da se uključite u neki nov posao koji bi mogao da vam se isplati na duži rok. Nemojte se previše opteretiti onim što čujete na svoj račun, naročito ako te priče širi jedan Blizanac ili neki Lav.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ostajete dosledni sebi i trudite se da uradite sve što se od vas očekuje ali nećete moći bez pomoći jedne Vage ili nekog Bika. Imaćete priliku da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam ponudi izuzetno dobro plaćen posao. Dobijate vesti od jednog Raka ili Riba. Jarac i Škorpija imaju ideje u vezi sa poslom sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finanija. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza. Imate način da sredite svoje poslove, naročito kada je u pitanju trgovina ili bankarstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Naglašena astrološka kuća tajni i nekih neprijatnosti, strahova može doneti sumnju u svoje sposobnosti. Dobijate vest od nekog ko vam nije naročito simpatičan ali biste ipak trebalo da razsmislite o nekom drugom načinu nalaženja rešenja za vaše probleme koji se uglavnom odnose na finansije.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Želite da budete u prilici da češće viđate Bika, Devicu ili Raka. Neko će vam izaći u susret kada je u pitanju zajednički posao koji bi vam omogućio da budete zajedno sa osobom koja vam se dopada. Nemojte se previše opterećivati događajima iz prošlosti, naročito ako vam je stalo da ih što pre zaboravite.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još