HOROSKOP ZA 6. JUN: Blizanci će protraćiti novac, Lavovi dobijaju neočekivani poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec u večernjim satima u opoziciji sa Venerom u Lavu može doneti neke povoljnosti kada je u pitanju posao koji bi mogao da donese satisfakciju.Imate potrebu da se bavite nečim što vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Dan je pogodan za rad sa vatrenim i vazdušnim znacima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati vašu ambiciju. Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka svetlokosa žena.Ako ste mladi, možete doživeti prijatno iznenađenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Možete doći u iskušenje da uložite novac u nešto što vam se neće isplatiti, ako ste u zrelim godinama, možda u stan ili vikendicu, i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku privatnu firmu koja još uvek nije naročito afirmisana.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Venera samo što je izašla iz vašeg znaka i prelazi preko Lava. Vreme je da svoje obaveze tako rasporedite da možete da se bavite i onim što ste davno započeli a niste završili.Pokušavate da se prilagodite na porodičnu situaciju koja vam ne odgovara.Imate mogućnost obnove saradnje sa jednom Vodolijom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Poslovi sa inostranstvom postaju sve interesantniji i sve izazovniji. Trudite se da nađete način kako da uskladite obaveze u zemlji i one koje biste preuzeli u odnosu na stranog partnera. Imate mnogo ideja koje želite da realizujete, potreban vam je dobar finansijer. Dobijate poziv na koji niste računali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ostajete dosledni sebi iako sva pritiskaju sa svih strana da napravite neku izmenu u svom životu. Venera u Lavu vas pomalo opterećuje jer imate utisak da treba da uradtie nešto za šta još uvek niste sposobni.Mnogi očekuju od vas da im izađete u susret i da im učinite uslugu, na uštrb vašeg vremena i vašeg privatnog života. Dobijate poziv za sastanak sa Ribama ili Škorpijom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nekome je stalo da se sa vama sretne da bi razgovarali o novom poslu. Ne bi trebalo da se previše opšterećujete onim što vas duže vreme brine a što će se uz malo vaše dobro volje rešiti. Imate na koga da se oslonite iako to ne izgleda tako. Moguća je vest o novcu.Želite da obnovite poslovne kontakte sa nekim ko živi u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušajte da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Rakom oko podele obaveza jer će vam biti mnogo lakše da svoje poslove obavljate kako treba. Atmosfera na poslu polako postaje podnošljiva jer će se neko postaviti kao autoritet.Mesec u Vodoliji čini ovaj znak previše zahtevnim u odnosu na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mesec u Vodolija donosi problem sa rođacima ili sa članovima porodice. Osećate se usamljenim i nespremnim da se prihvatite nekih novih obaveza koje od vas očekuju vaši bližnji kada vaše osnovne probleme nemate s kim da podelite. Osećate se pomalo usamljenim i neshvaćenim ali će se naći neko ko će vas razuveriti da imate razlog za nerviranje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ostajete dosledni svom stavu ali ćete ga korigovati u onoj meri u kojoj je to u vašem interesu a da ipak možete da učinite uslugu osobi koja to od vas očekuje.Možete imati uspeha u javnim nastupima u inostranstvu ili u medijma. Ide vam od ruke svaka vrsta pisanja i predvaštva ili rad sa velikim brojem ljudi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaša ambicija nije ništa manja ali energiju usmeravate i na neke pogrešne ciljeve koji su prilično nerealni bar na duži rok. Osećate se dobro u društvu onih koji vas podržavaju a moguće da ni oni ne sagledavaju situaciju realno. Dobijate poziv za sastanak od Jarca, Ovna ili Raka. Pokušajte da se dogovire sa Vagom ili Bikom oko bitnih pitanja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Mesec u opoziciji sa Venerom donosi izvesnu dozu nezadovoljstva po mnogim pitanjima ali vas Pluiton ipak motiviše da o svoje probleme rešavate na praktičan način. Emocionalne dileme danas ne bi trebalo da vam oduzimaju enerigiju, posebno one koje nikada niste uspeli da rešite. Osećate potrebu da rešavate neka važna pitanja što pre.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još