GLAMUR U BEOGRADU: Otvaranje Diamond Spota

Uz mnogobrojne zvanice iz biznisa i soubiznisa, sreli su se Ona i On ...

ONA – DANIELA KRÁKOROVÁ KOMATOVIĆ rođena je u Pragu. Po zanimanju je dizajner nakita, enterijera, bavi se grafičkim dizajnom, slikarstvom, fotografijom. Umetnica je izuzetno rafiniranog ukusa.

ON – SAŠA MILOJKOVIĆ - proslavljeni beogradski dizajner osvojio je dobar deo otmene Evrope svojim haljinama i dugi niz godinama se bavio modnim i dizajnom enterijera u Rusiji.

(old_image)

Oboje imaju posebnu strast prema luksuznom nakitu. Upoznali su se u Beogradu i njihovi senzibiliteti su se prirodno prepoznali.

Koliko je komplikovano ili jednostavno uklopiti večernju haljinu i nakit? Kada se ima komad vrhunskog nakita izazov je još veći. Saša Milojković to sigurno zna! Njegove haljine sasvim harmonično idu uz skupoceni nakit i odišu ženstvenošću. A njegova nova kolekcija ’’Little party never dies’’ od deset veličantvenih couture haljina je ovaj put rađena namenski – kao paspartu lepom komadu nakita dizajnerke Daniele Krákorove Komatović.

Uz čašu penušavog hladnog šampanjca njihov razgovor teče ovako:

On: ’’Moja najveća ljubav je Njeno Veličanstvo – Večernja Haljina (Grand sera), u svoj njenoj jednostavnosti. Meni nije bitno da moje haljine imaju kamenje. One su paspartu za pravo kamenje!’’

Ona: ''Ja imam posebnu ljubav prema biserima, jer sama volim da ih nosim. Ali najviše volim da radim sa takozvanim ’’free shape’’ safirima nepravilnog oblika. Nakit dizajniram isključivo od zlata raznih boja uvek u kombinaciji sa dijamantima, biserima, dragim i poludragim kamenjem. Raditi sa zlatom i draguljima je samo po sebi izazov, jer su to skupi i vredni materijali. Zato moj dizajn i kvalitet obrade moraju da budu savršeni.''

(old_image)

Povod za ovo gala, modno vece jeste otvaranje veoma posebane radnje , koja je pravi ''juvelirski dragulj'' - ''Diamond spot'' u kome će svi ljubitelji nakita od sada kupovati sertifikovane komade luksuznog nakita po cenama daleko pristupačnijim od poznatih juvelirskih radnji u svetskim metropolama.

Sašina nova kolekcija ''Little party never dies'' od deset večernjih veličanstvenih haljina bila je paspartu predivnim komadima nakita dizajnerke Daniele Krakorove Komatović. Izrađene od prirodnih materijala: svile, organdina, tafta, krepa...u crnoj, drap, sivoj, ljubičastoj, žutoj boji ove haljine za sva vremena odlično su se uklopile u otmenost vanvremenskog Danielinog nakita.

Lepota dragog kamenja, dijamanti, safiri a naročito biseri iz njene kolekcije ''New era princess'' su oduševili probrirljivu beogradsku publiku a među ostalim zvanicama su ovaj gala događaj uveličale i poznate ličnosti: Milka Forcan, Snežana Dakić, Beba i Cile Marinković, Simon Karić sa Tamarom Nikolić, Duška Jovanić, Jelena Mandić, Ašok Murti i drugi.

Nadlanu

Pogledajte još