HOROSKOP ZA 11. JUN: Lavove očekuje neprijatno iznenađenje, Devicama stiže novac

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzit Meseca preko vašeg znaka pojačava vaše ambcije.U vašem znaku nalaze se i Uran (promene, originalnost) i vi više ne želite da gubite vreme na poslove i aktivnosti koji vam se ne isplate. Imate potrebu za angažovanjem na poslu koji će vam doneti dobru reputaciju ali i dobre prihode. Asteroid Karma i Mesec pojačavaju vašu intuiciju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mislite o saradnji sa strancima ili o putu u inostranstvo koji ste planirali već duže vreme. Želeli biste da što pre završite poslove koje već duže vreme radite i da se što pre posvetite nekom novom poslu ili planirate promenu firme. Mnogi se dive vašim uspesima a vi to postižete uz mnogo kompromisa i toleranicije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašem znak Ovna, pojačava potrebu za uspehom i isticanjem. Vaš takmičarski duh dolazi do punog izražaja, mada možete bitiskloni raspravama bez neke veće potrebe. Nemojte oklevati da pozovete Raka, Bika ili Lava ako znate da će vam pomoći . Dobićete povoljan odgovor od nekog Blizanca ili Device.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Uvereni ste da vas neko izbegava i da ne želi da vam se iz nekih razloga javi ili možda da vam tera inat. Nemojte se nepotrebno opterećivati neraščišćenim računima iz prošlosti. Možete biti sigurni u naklonost jedne Škorpije ili neke Ribe sa kojima ćete se verovatno uskoro sresti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate mnogo novih obaveza sa kojima ne možete baš lako da izađete na kraj ali imate i nečiju podršku. Jasno vam je da imate jaku konkurenciju i da je za vas najbolje da se maksimalno koncentrišete na nove poslove koje ste preuzeli sa mnogo odgovornosti. Moguće je neprijatno iznenađenje od strane jedne Vodolije ili jednog Ovna.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzit Meseca preko znaka Ovna povoljno se odražava na one koji imaju čelične nerve i koji su voljni da sarađuju. Mogu očekivati da će im neko pomoći u vezi sa nečim što je trenutno za njih veoma bitno, moguće da se radi o aranžmanu sa strancima.Sa Vagom, Škorpijom ili Jarcem možete se dogovoriti u vezi sa novim poslom. Moguća vest o novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naglašeno astrološko polje partneskih odnosa čini vas spremni da preduzmete neku akciju i da se postavite drugačije nego do sada. Dobićete priliku da se istaknete u poslu koji će vam doneti satisfakciju. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko bi mogao da vam bude desna ruka u poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan jer vam ne prija tranzit Meseca preko Ovna. Verujete da možete da se adaptirate na nove okolnosti pod kojima biste mogli da radite u nekoj većoj grupi. Nemojte ulaziti u rasprave sa onima koji vam često kontriraju, naročito ne sa nekim Ovnom ili Lavom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan je povoljan za aranžmane sa onima koji su vam izuzetno dragi i sa kojima ćete moći da ostvarite dobru komunikaciju. Verujete da možete da se prilagodite na uslove koje vam postavlja neko ko vam je veoma drag i vi znate da to čini zato što je to u interesu posla. Možete se nadati susretu sa Ovnom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Iako vam neko postavlja gotovo nemoguće uslove vi ćete odahnuti,jer će vam se javiti neko s kim imate dobru komunikaciju.Dobijate podršku od strane Ovna kome će biti potreban vaš savet i na koga niste računali. Verujete da mete da nađete način kako da uspostavite komunikaciju sa Lavom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ako planirate put,posebno automobilom,ili grupni,dobro se pripremite i predvidite sve moguće neprijatnosti sa kojima biste mogli biti suočeni.Proverite da li ste namirili sve račune i izvršili sva neophodna plaćanja.Pokušajte da se priviknete na nove okolnosti u radu sa jednom Devicom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dana ste hiper aktivni i spremni da uradite mnogo toga za sebe i za svoju karijeru. Pokušajte da se priviknete na nove okolnosti na poslu i budite spremni da date na znanje jednom Raku ili nekoj Škorpiji da bi trebalo da vam omoguće da se istaknete u delatnosti za koju ste najtalentovaniji.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još