Horoskop za 15. jun: Ribe očekuju neprijatnosti, Rak će imati probleme, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Danas možete biti veoma jaki kada su u pitanju vaši argumenti ali se to moguće neće dopasti jednoj Škorpij ili nekom Jarcu. Sa Rakom možete doći u sukob zbog nekog koga vi ne poštujete dovoljno kao autoritet. Imate način da rešite konflikt ako ne budete netaktični. Devica će vam pružiti potrebne informacije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Rođeni pred kraj znaka mogu imati važan razgovor se nakim ko može da im pomogne uglavnom zahvaljujući informacijama koje raspolaže. Pokušavarte da budete od praktične pomoći jednom Lavu, Vagi ili Ovnu ali to niko neće uzeti kao nešto izuzetno jer ste inače uvek ona strana koja mnogo čini za druge.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Četiri planete u vašem znaku donose dosta konfuzije i moguće nedovoljno taktičnosti s vaše strane, naročito ako se osećate pomalo iznevernim. Neka situacija bi lako mogla da se okrene u vašu koristi, potrebno je samo da budete dovoljno mudri da se obratite kome treba. Nemojte sve svoje adute iznositi pred nekog ko vam nije naklonjen.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec u najtamnjijoj fazi uoči mladog Meseca može doneti vašem znaku prilične probleme u komunikaciji, posebno sa uniformisanim licima. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada učinio uslugu i sada je spreman da učini isto, moguće Bik ili Vaga. Ne zamarajte se problemima onih koji vas ne cene dovoljno.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Spremni ste da se vidite sa prijateljima povodom nečega što je za vas veoma bitno. Moguće da se radi po zajedničkom projektu na kome ćete se angažovati u okviru timskog rada.Ako maštate o nekoj velikoj zaradi, moguće da če vam se tako nešto i ostvariti jer biste mogli dobiti ponudu od Ovna ili Vage koju ne bi trebalo da zanemarite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Pritisnuti ste velikim obavezama koje se tiču nekih poslova koje ste do skora izbegavali. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim koga dobro poznajate i ko vam je oduvek bio naklonjen. Sada će biti spreman da za vas učini nešto na šta vi niste ni računali.Trebalo bi da imate praktičniji odnos prema novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Naglašeno astrološko polje inostranstva donosi mogućnost uvećanja prihoda u radu sa strancima. Možda ćete dobiti ponudu vi, vaš partner ili neki rođak do koga vam je veoma stalo. Imate nekoliko opcija kada je u pitanju proširenje saradnje i vi ćete biti u stanju da na osnov svoje intucije prepoznate šta je za vas najbolje rešenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Imate mnogo obaveza, možda će vas danas nešto malo naljutiti jer nemate dovoljno strpljenja za sve koji bi želeli da sa vama rade.Nadate se da ćete danas uspeti da se više odmarate a manje radite. Neko će vam doći u goste i mogući su prijatni momenti u krugu dragih osoba, posebno jednog Lava, ili Bika koji su spremni da u nečemu popuste.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Vaga vam je naklonjnena i pravi planove kako da vas nagovori na zajedničku saradnju u vezi sa nečim što veruje da će joj se isplatiti.Sa Mesecom u Blizancima dan će biti mnogo dinamičniji nego što to pretpostavljate. Pokazaćete inicijativu za pomirenjem sa Ribama.Pokušajte da budete manje direktni, impulsivni i manje sumnjičavi prema osobama sa kojima dolazite u svakodnevni kontakt, ma o kome da se radi. Neko će želeti da vam se nametne na način na koji vi to nećete dozvoliti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Dobijate poruku od Škorpije u vezi sa problemom koji ne možete sami da rešite, ali potrebna vam je njena pomoć. Svaki čas menjate raspoloženje ali uspevate da nekako kanališete osećanja i da se postavite kako treba prema jednom Raku ili Ribama koji su vam se više puta nalazili pri ruci u vezi sa mnogim pitanjima o kojima nemate čak ni jasno definisan stav.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Potrebni ste jednoj Vagi koja želi da sa vama radi na poslu koji bi podrazumevao od vas prilično angažovanje. Ako bi u taj projekat bio uključen i Lav mogli biste se lako snaći i napraviti dobar marketinški potez, naročito ako ste mladi.Imajte poverenja u prijatelje koji vam nude saradnju u vezi sa poslom u inostranstvu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Očekujete neke neprijatnosti i niste spremni da ni u čemu popustite kada je u pitanju jedan Strelac ili jedan Ovan. Nemojte se previše angažovati na poslu koji vam ni do sada nije doneo mnogo satisfkacije. Ako imate poverenja u Devicu, razgovarajte sa njom o svom problemu. Dan je povoljan za ozbiljne poslovne razgovore.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još