HOROSKOP za 24. jun: Škorpije su osetljive, Lavovi imaju megalomanske ideje, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Prva Mesečeva četvrt donosi vam mogućnost proširenja saradnje sa nekim ko je prisutan u javnosti, spreman da pristna na neke vaše uslove i najverovatnije kreativna ličnost. Imate na koga da se oslonite i dobro znate šta želite u tome je vaša prednost.Mars ulazi u Raka što pogoduje rođenima krajem znaka.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Verujete da ćete uspeti da ubedite Ovna, Raka ili Škorpiju u ono što želite. Osećate neprijateljstvo nekih žena iz vaše okoline. Oslanjate se na Vagu i ona na vas, lojalna vam je i kada vam govori ono što vam ne odgovara. Nemojte se previše nadati od jedne Škorpije, postavlja se neutralno u vašem slučaju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Merkur, vladalac vašeg znaka u prvoj dekadi donosi aktivan odnos prema saradnicima. Želite da stvorite mnogo toga u životu i ambicija vas ne napušta iako je Mars ušao u Raka, naprotiv, kao da ste još ambiciozniji jedino menjate taktiku i pristup rešavanju problema.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Vaš znak je naglašen prisustvom Sunca i Marsa i to najviše osećaju junski Rakovi jer su nervozniji, nestrpljiviji i spremniji da rizikuju u poslu. Prva Mesečeva četvrt u Vagi donosi manju raspravu sa predstavnikom ovog znaka, naročito ako se radi o članu porodice koji pokušava da vam nametne svoje stavove.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Imate neke nejasne planove koje niste sigurni da li ćete uspeti da sprovedete u delo bez ičije pomoći. Mnogi misle da ste konfuzni i da ne znate šta želite a u stvari vi ste priličan grandoman i samo niste sigurni kako da dođete do cilja, naročito ako se bavite poslom koji ima veze sa javnošću.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Privlači vas ideja o poslu sa nekim ko je iskusniji ili ima bolju reputaciju od vas a spreman je da podrži vaše ideje. Biće vam potrebno mnogo strpljenja da bi posao sa jednim vodenim znakom bio uspešan i da bi vam doneo prihod. Osetljivi ste i nedozvoljavate da vam bilo ko kontrira.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Jedan od onih dana kada Mesec u prvoj četvrti donosi mnogo novih mogućnostna poslovnom planu ali i donosi priličnu napetost, nestrpljenje i nedovolju spremnost da tolerišete one kojima morate da stalno ponavljate isto a oni nemaju razumevanja za vas. Ne budite nakraj srca zbog kritike od strane Jarca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Privlači vas ideja o poslu sa osobom sa nekim ko je iskusniji ili ima bolju reputaciju od vas a spreman je da podrži vaše ideje. Biće vam potrebno mnogo strpljenja da bi posao sa jednim vodenim znakom bio uspešan i da bi vam doneo prihod. Osetljivi ste i nedozvoljavate da vam bilo ko kontrira.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne bi trebalo da se nervirate ako jedan Rak ili Bik budu tražili od vas novac na zajam ili ako vas budu nagovarali na posao za koji ste dali na znanje da vas više ne interesuje. Neko vas može provocirati u vezi sa onim što se o vama priča.Ne odgovaraju vam Sunce i Mars u Raku i mislite da možda neko želi da vas prevari.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Trudite se da odobrovoljite jednog Raka ili nekog Ovna koji ima brojne probleme ili je u dilemi u vezi sa odlukama koje treba da donese a tiču se ulaganja novca u neki veći biznis. Moguć je razgovor o novom poslu sa nekim ko je u podjednakoj meri inventivan koliko i vi. Pokušajte da se dogovorite sa Ribama u vezi sa inostranstvom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Pokušavate da ne reagujete na nešto što vas nervira, moguće da ćete želeti da izbegnete susret sa Škorpijom ili Devicom koje su sklone da vas kritikuju za svaku sitnicu. Nemojte dopustiti da vas kolege koje su starije od vas izbace iz takta, jer neko jedva čeka da zauzme vaše mesto.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Povoljan dan za razgovor o poslu sa ozbiljnim poslovnim ljudima ili sa osobama koje su prisutne u javnosti. Dobićete poziv za skup na kome možete sresti uticajne osobe koje bi mogle da vam reše probleme. Niste baš spremni da lako popustite nekome ko vas često nervira svojim komentarima. Mogući neplanirani izdaci.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još