HOROSKOP ZA 27. JUN: Rakovi će biti isprovocirani, Škorpije dobijaju dugo čekani poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars, vladalac vašeg horoskopa u Škorpiji je jak i vi imate potrebu da rešite pitanje finansija i da se što pre odlučite za posao kome ćete posvetiti najviše vremena i energije.Nemojte praviti nepotrebne troškove. Dobijate vest od nekog ko je spreman da sa vama uđe u zajednički projekat koji bi mogao biti isplativ.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Želećete da uradite nešto o čemu dugo več razmišljate i naći ćete način kako da ubedite nekog ko vam je izueztno važan. Trudite se da ubedite nekog Raka ili Škorpiju koji bi mogli biti dobri kao saradnici, naročito ako su mlađi od vas. Strepite da bi jedan Strelac mogao da vam pravi problem u sferi finansija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca preko Škorpije vam ne odgovara jer biste mogli biti preokupirani nečim što možda i ne zaslužuje toliko vaše angažovanje ili nerviranje.Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekim ko nije duže vreme već sa vama u kontaktu iz nekih ličnih razloga.Moguć susret sa Lavom ili Vodolijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Povoljan dan za svaku vrstu dogovora, kako sa vatrenim znacima tako i sa Lavom i Jarcem naročito ako ste dovoljno taktični i strpljivi. Ne ulazite ni u kakve nepotrebne rasprave, Blizanci vas mogu provocirati po nekoj, za vas osetljivoj temi. Moguća vest o novcu na koji već duže vreme čekate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Morate da igrate 'opasne' igre da pokažete da ste jak 'igrač' u protivnom konkurencija će vas eliminisati sa tržišta ili vi pomalo strepite zbog nečeg što ste čuli. Imate dovoljno renomirano ime, bar većina sredovečnih predstavnika vašeg znaka, da bi bilo ko mogao da vas ugrozi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u Škorpiji zahteva od vas energičnost, preciznost i prisebnost duha. Potpomognuti uticajem koji na vas ima jedan Ovan, Škorpija ili Jarac, možete postići mnogo pa se tako i postavite. Verujete u mogućnost susreta sa osobama koje žive u prekookeanskoj zemlji.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro se osećate u društvu osoba koje vam daju obećanja, podršku i koje iznad svega, uspevaju da sa vama ostvare dobru komunikaciju. Česte promene vašeg raspoloženja čine vas nedovoljno pouzdanim i spremnim da učinite ono što je za vas u svakom pogledu najbolje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste za nove poslove. Očekujete poziv od, Device ili Raka koji pokušavaju već duže vreme da se sa vama dogovore oko poslova koji bi mogli da vam donesu veliku satisfkaciju uz to i zaradu. Trudite se da izbegnete konflikt sa Strelcem ili Lavom. Vaga ima dobre namere prema vama ali vi kao da toga niste svesni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne bi trebalo da vas preterano nerviraju komentari nekog ko pokušava da vas na nešto nagovori. Vi dobro znate šta hoćete i teško da bi bilo ko mogao da vas u tome omete. Ne budite preterano opterećeni razmišljanjima o eventualnim problemima do kojih možda neće ni doći.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete u mogućnost postizanja sporazuma sa jednim Lavom, Devicom ili Vagom. Novi poslovi se ukazuju kao realna mogćnost za one koji rade sa strancima, sa dugogodišnjim kolegama iz drugih firmi ili planiraju proširenje poslova i okviru nekih novih delatnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pozicija Meseca vas čini tajanstvenim ili biste želeli da to budete. Ne bi trebalo da se sukobljavate sa onima koji su po mnogo čemu iskusniji od vas. Sledite savete Ovna i Bika i uspećete u onome što želite. Rođeni pred kraj znaka mogu ostvariti dobru saradnju sa Ribama ako tačno znaju šta hoće.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da budete srećni ako dobijete ponudu od Škorpije koja se već na neki način u vas razočarala.Ne bi bilo mudro da se preterano angažujete oko nečega što vam neće doneti satisfkaciju. Dobijate ponudu od nekog od koga ste već pomalo digli ruke. Dobijate poziv za susret sa veoma uticajnom osobom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još