LOŽILI SMO SE na nju u Čuvarima plaže, a danas puni 48 i izgleda savršeno

0

Pamtimo je kao seksepilnu Si Džej Parker iz popularne serije emitovane devedesetih.

Kada se pojavila u seriji “Čuvari plaže”, Pamela Anderson brzo je postala jedna od najpoželjnijih žena na planeti. Njena životna priča slična je mnogim drugim pričama slavnih holivudskih lepotica.

Producenti reklama su je zapazili kad ju je zumirala kamera dok je prisustvovala utakmici američkog fudbala. Imala je usku majicu koja je isticala bogato poprsje. Njen lik je prikazan na velikom video bimu i publika je reagovala burno: zviždala je i urlala posmatrajući lepoticu. Zvezda je rođena. Ubrzo je potpisala ugovor o reklamiranju proizvođača majica. Sledeće godine je pozirala za Plejboj, što je bila njena ulaznica za Holivud. Imala je dobitnu šifru za uspeh: plavuša s velikim grudima i krupnim plavim očima, koje su poetični celebrity magazini u Americi upoređivali sa Svetim gralom.

Pod pritiskom agenata počela je da pohađa školu glume, što se pokazalo kao ispravan potez. Pre nego što je 1992. postala članica tima “Čuvara plaže”, igrala je u nekim manjim TV projektima u kojima je sticala iskustvo. Igranje u seriji koja je prikazivana u 140 zemalja omogućilo joj je da dobije filmski angažman.

Tokom 1996. snimila je “Barb Wire”, koji nije prošao toliko loše na blagajnama koliko se pretpostavljalo, s obzirom na to da je reč o ostvarenju osrednjeg kvaliteta. Razlog uspeha nije teško otkriti.

Njen privatni život bio je mnogo uzbudljiviji od profesionalnog. Na vrhuncu slave, 1995. udala se za bubnjara grupe Motlij Kru Tomija Lija. Njihov trogodišnji brak, osim zbog dobijanja sinova Dilana i Brendona, pamtiće po čestim batinama i privatnom porniću koji su snimili na jahti, a koji je video čitav svet.

Posle razvoda od Tomija Lija udavala se još tri puta i isto toliko se razvodila. Njeni brakovi su prosečno trajali tek nešto više od jednog semestra.

Poslednjih godina posvetila se sopstvenoj TV produkciji i aktivnostima udruženja PETA. Kad je saznala da je zaražena virusom hepatitisa C, povela je kampanju za podizanje svesti o opasnostima korišćenja igala za višekratnu upotrebu u salonima za tetoviranje. Prošle godine je u intimnoj ispovesti na TV-u otkrila da je bila seksualno iskorišćavana kao devojčica.

Foto: printscreen youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.